Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Napfény alatt sose merül le az Instinct 2 Solar
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- A Tesla robotaxi víziója még mindig a jövő, de egyre közelebbi
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
dsr
senior tag
Ha az ár/érték arányukat továbbra is megtartják , egy kicsit jobb marketinggel, meg google támogatottsággal nagyon sikeres márka is lehet.
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
A Playre, ami kijövetelekor csúcsmodell volt, egy főverziós frissítés jött, majd némi arcátlan hazudozás után közölték, hogy több nem is lesz. A biztonsági frissítés most decemberben júliusi... (van egy filléres 8A-m is, azon októberi van)
Mindeközben a cégesként kapott, harmatgyenge Samsung A20e-n 10 van, decemberi biztonsági csomaggal és februárig megkapja a 11-et is.A még nála is gyengébb Redmi 7A-n is 10 van, pedig a MIUI nem éppen áramvonalasságáról ismert.
Maga a telefon szuper, de ilyen hozzáállás után én többet nem veszek tőlük telót, az tuti."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Anathema67
tag
Az én bizalmam is megingott kicsit a frissítések miatt.
Honor V20-nál szeptemberi az utolsó android biztonsági frissítés. Magát a telefont nagyon szeretem de váltok ha nem javul a support. -
scyllarus
veterán
válasz Anathema67 #5 üzenetére
Ezek szerint nem egyedi az esetem.
Tényleg remek telefonokat csinálnak, de ez csak egy része a megvásárolt csomagnak."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
whattimeisit
csendes újonc
-
K1nG HuNp
őstag
BME-n mar basztattak minket androidos tárgyon, hogy hello lurkok lecci csinaljatok appot a mi fos kis sztorunkra is tessek itt van egy lapotp a legjobb 3nak.... vicc
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
janeszgol
félisten
A Honorok mindig kevesebb frissitest kaptak, mint a Huawei vonal, cserebe nagyon olcsok voltak a telefonok. Most mivel az "uj" cegnel ez lesz a fo irany, lehet valtozni fog a dolog. Viszont akkor elfelejthetjuk a jo arakat.
Aki a kib.szott Foxposthoz ragaszkodik, attól nem veszek semmit ezentúl.
-
scyllarus
veterán
A családban 4 Play, egy 8A, mindegyik hibátlan, másfél évesen.
Az árukhoz képest gyors, szuper telefonok most is.[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
m1lan
őstag
Nekem is volt Honor 8-am, a megjelenésétől fogva használtam egészen 2 évig. Imádtam, még jelenleg is használatban van édesanyámnál, de a supportja az csapnivaló volt. Negyedévente kellett volna megkapnunk az aktuális biztonsági csomagot, de ez nem mindig jött össze. Volt, hogy reggel jelezte a telefon a frissítést, de nem értem rá letölteni, délutánra meg már el is tűnt, mert hibás volt és inkább visszavonták, 1 hónappal később ugrott fel újra. A megjelenéskor ígért 2 éves ciklust tartották, bár azt sem teljesen, mert a 6-os Androidról 7-esre még OTA frissült, de a 8-as Androidot csak HiSuite-tal lehetett feltelepíteni. Ha feltelepítetted, akkor az volt számodra az utolsó frissítés, ha megelégedtél a 7-es verzióval, akkor még idén is kaptál rá egy random 2020 januári biztonsági csomagot.
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
bollokcs80
Korrektor
Nekem anno Honor 4X-en másfél év alat volt két főverzió frissítés (4.4-5.1-6.0) és több kis update is, elégedett voltam vele.
Ha így kapnak GMS-t és kihoznak valami jó tabletet (ld, MatePad 10.4), én vevő lennék rá.B.Cs.
-
rajd
tag
Kell legyen GMS a Honor telefonokon, mert különben minek adta volna el a Huawei? Azért azt nem gondolom hogy egy ilyen több milliárd dolláros tranzakció alapja az hogy majd meglátjuk, vagy-vagy...
-
vieri2000
tag
Nekem jelenleg is egy Honor 7 készülékem van. 5 éves.
-
scyllarus
veterán
Amikor kijött, az volt a csúcs a márkánál.
Csak pár hónapig, de az volt a legerősebb hardverrel szerelt Honor.[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EA Sports WRC '23
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen