- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Macrodroid
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
senior tag
Akkor se mehet. Nincs már kőbe vésett 10 óra, ha valaki tartósan és indokolatlanul hangos akkor délben is meg lehet büntetni.
Minden faluban van évente 5-6 alkalommal színpados hangos lagzi, falunap, búcsú, szüreti felvonulás stb., tehát aki ezt nem bírja ki az ne költözzön falura. Csak szólok.Mint minden rendes falu max 1000 méter széles, így akármelyik pontján van rendezvény az a szobában is hallatszódni fog. Én 700m-re lakom a kultúrház udvarától ahol ezeket rendezik és szoktam hallani ugyanúgy.
A többi, mint a disznóvágás, márton nap azt már általában csak minihifin zenélik alá, az nem szokott gondot okozni.
Turisztikailag felkapottabb helyeken egyéb koncertek is szoktak lenni ahol a mosdatlan hipszter faszok hajléktalan szakállal valami sosehallott népműveszeti agyagedényen zenélnek, én pont beleesem ebbe is így 2-3x több ilyen van. Mégse zavar.Én a tűzijátékra is mindig ezt mondom a sok rinyálónak, mert akkor is akad bőven rinyáló, évente kétszer durrogjanak egész nap amennyit akarnak, nem zavar, nekik is jár a szórakozás, ahogy nekem is. Ők is elviselik a kutyaugatást, a sportkipufogós 2.5 dízelemet, a favágásomat, a fűnyírásomat, amikor a traktorral jövök haza kipufogó nélkül, mert olyan kurva részeg vagyok. Ezt hívják kölcsönös együttélésnek. Aki azt hiszi falun mindenki meditáló zen kussban van és sose tör ki senki a hámból, az kurvára el van tévedve és itt a PH-n sokan el vannak tévedve azt már bizonyította végtelenszer. Valami totál elbaszott elképzelése van az aggloban élőknek akik ezt a fórumot nagyrészt jelenlétükkel kiteszik, hogy milyen az élet azon kívül. Sok hülye hippi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest