Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
vikkboy
tag
válasz
SamiCsillag
üzenetére
üdv!
srerintem vegyél S7 edge-t, ami azt illeti nem vagyok teljesen megelégedve a xiaomival, de ez csak az én véleményem, note 3 -> mi5s 128gb - > note 4. -
vikkboy
tag
hali!
valaki cserélt már kijelzőt mi5s sima készülékben?
ha igen, hol vette mennyiért? és milyen?
köszi -
vikkboy
tag
válasz
rosszkutya
üzenetére
nekem opo 1em volt 2 is, a másodikon fólia volt az elejétől és még most is rajta van. szerul néz ki a fólai 1 év után de gondolom a kijelző jó lehet alatta. De ez a xiaomi a sarkán olyan mintha rétegbe válna fel az üveg vagy nem tudom mi ez. Kicsit kibuktam mert első xiaomi telefonom lehet az utolsó!
-
vikkboy
tag
válasz
rosszkutya
üzenetére
végül is úgy döntöttem hogy nem hagyok fel azzal hogy elrontsam a telefont egy fóliával, amíg normálisan látom a dolgokat használom aztán vagy eladom vagy kap baltával egy csapást, A háza "TOKBAN" és ráadásul alatta elvesztette foltokban a színét.
-
vikkboy
tag
Lényeg a lényeg, valami ultra gagyi üveg van a telefonon, évek óta fólia nélkül használom a telefonjaimat. ennek 3 hónap alatt siketült j pár karcot összeszedni sajnos tokot is venni kelet hozzá mert egyébként már biztos ki csúszott volna a kezemből. Aki samsung (galaxyról) vagy opo-ról jön annak javaslom a fóliát meg a tokot.
-
vikkboy
tag
hali!
kijelző védő fóliát lehet kapni erre a telefonra?
-
vikkboy
tag
üdv!
global beta romokban van ota?
v
mi5s 128gb -
vikkboy
tag
valakinek van frost shild tokja, mert nekem nem teljesen passzol!
ez mindenkinél ilyen vagy csak az én tokom szar?
v -
vikkboy
tag
válasz
monti0222w
üzenetére
Hali!
én ezt vettem észre, hogy emikor zene megy kihangositva az viszonylag normális, de amikor telefonálok kihangositva az viszont kaka, OPO után
v
-
vikkboy
tag
válasz
plesotamas
üzenetére
xiomi eu- hoz képest jobb szokott lenni a miui.hu rom? teljesen új vagyok miui témába, utoljára nexus s-en használtam miuit.
-
vikkboy
tag
-
vikkboy
tag
Hali!
na megjött a mi5s 128gb telefon, csak most döbentem rá hogy nincs meg az unlock jogosultságom, ami régen megvolt az miért van hogy elveszik?
van e mód egyéb unlock megoldásra?
v -
vikkboy
tag
válaszoltak:
hi,your order will be sent in this week,and original rom is okremélem ideér ebben az évben
-
vikkboy
tag
hali
valakinek van valami infója, hogy a (Mi5S 128gb deep grey)sötét szürke változat mikor kerül piacra?
okt 27-én rendeltem és még semmi, xiaomi fórumon se tudnak semmit, xda.n sem
kezdek már egy kicsit türelmetlen lenni.köszi
vik -
vikkboy
tag
Valakinek van infoja a 128gb-os deep gery típusról?
-
vikkboy
tag
Gondolom még senkinek nincsen sötét szürke. Mi5s128gb
Okt27en megrendeltem, de szerintem csak december elején lesz belőle valami. Valaki nyugtasson meg hogy jobb választás ez a készülék mint a mi5128gb
V -
vikkboy
tag
válasz
beyruth82
üzenetére
semmi köze nincs a törvényi változáshozha itt rendeled, max akkor lenne gond ha kilépnénk az eu-ból.
itt van a leírás:
https://www.spemall.com/help/shipping.htmlde viszont a kockázat mindig ott van hogy kell fizetni (tax+vat), nem tudod esetleg gariztatni mert bezár a bolt.
Akkor szerezd meg jóval drágábban de szerintem no para, rendeld meg és élvezd az új telefont, én okt-27én rendeltem mai napig nem kaptam meg.
Mi5s 128 Grey(sehol nem lehet még kapni, és még nem kezdtem el parázni)v
-
vikkboy
tag
re:
valakinek sikerült már beszerezni valahol Xiaomi Mi5s 128gb grey típust?
v
-
vikkboy
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 9 Év Alza Garancia! G.Skill Ripjaws M5 Neo RGB White DDR5 6000Mhz 2X16GB (32GB) DDR5 Memória
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest