Hirdetés
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- V80 Design néven jött az almaízű Nubia
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADGCF
tag
válasz
plesotamas
üzenetére
Szia! Ugyanazt mutatja ez is.
-
mohitook
tag
válasz
plesotamas
üzenetére
- elnézést, a válaszra kattintottam .. -
Sziasztok,
Most nézelődök új mobil után, az 5s Plus nagy, de a sima 5s 3/64 nagyon meggyőző sok szempontból.
Mint "öreg" motorosoktól kérdezem megéri még az árát / megbízható a telefon? Illetve ha igen akkor honnan érdemes megrendelni / megvenni ( szem előtt tartva, hogy külföldről a vámosok 1/1,5 hónapos áruvárakoztatása miatt nem szeretnék rendelni).Válaszokat előre köszönöm!
-
Ruxin
csendes tag
válasz
plesotamas
üzenetére
Automatikusan nem frissül? Mit kéne tennem?
-
beyruth82
veterán
válasz
plesotamas
üzenetére
Elérhető csak nem mi 5s-re vagy 5s plusra

-
Ruxin
csendes tag
válasz
plesotamas
üzenetére
Szia!
Másik fórumnál segített és megoldott. Amúgy angol

Pedig nagyon kéne magyar nyelvű a stable-hez, remélem 8.2-es vernél lesz ügye ? Kb. mikorra frissül ?
-
szaszapi
őstag
válasz
plesotamas
üzenetére
Mi5s plus-ra megjött a harmadik helyről a fóliám... ugyanaz a mocsok 5,5" méretre előre legyártott valami. Engem zavar hogy nem fedi körbe teljesen. Eklég bután néz úgy ki a telefon! Valőszínű előre legyártották ezeket kémfotók alapján...
-
batabe
senior tag
válasz
plesotamas
üzenetére
Köszi, akkor ezek szerint mindegy... Lehet a miui.hu lesz a magyar nyelv miatt
-
batabe
senior tag
válasz
plesotamas
üzenetére
hello,
az ujjlenyomatolvasó sokat javult kijelentésed mihez képestre vonatkozott?
jelenleg eu stabil rom van a telón, és azért abban nem az igazi még. az aktuális eu developerben már sokkal jobb, vagy esetleg a global / miui.hu romokkal?az biztos, hogy hamarosan cserélni fogok romot, csak az a kérdés, hogy melyik irányba induljak, mivel páromé a telefon, ő sem szereti, ha túl sokszor basztatom...
-
vikkboy
tag
válasz
plesotamas
üzenetére
xiomi eu- hoz képest jobb szokott lenni a miui.hu rom? teljesen új vagyok miui témába, utoljára nexus s-en használtam miuit.
-
beyruth82
veterán
válasz
plesotamas
üzenetére
Megkaptam a heti 115 megás frissitést.Mi 5s plus.Köszönöm.

-
ThorsHUN
őstag
válasz
plesotamas
üzenetére
Akkor osszessegeben eleg jok a tapasztalatok? A fenykepezesnel tobbet vartam volna valahogy, meg uzemidoben nem tudom hogy szerepel. A mi5s es az oneplus 3t kozott vacillalok.
-
ThorsHUN
őstag
válasz
plesotamas
üzenetére
Koszi! Ez mi 5s vagy a plus?
-
lacika888
csendes tag
válasz
plesotamas
üzenetére
Sajnos, nincs Magyar nyelv a ROM-ban.
Ha valaki kipróbálja kérem jelezzen vissza, hogy lokalizációnál, ki lehet e választani a Magyart.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő