Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piot11
csendes tag
válasz
ghiottone
üzenetére
A kínai töltőt a gagyi átalakítóval nem mertem kiprónálni. Van a családban eu gyorstöltő (Samu), azzal próbáltam ki, szépen működött.
A nova-t kipróbálom, köszi a tippet.
A biztonság menüből elérhető az akku kímélő beállítás, de nem erre gondoltam, hanem a samuhoz hasonló, fekete képernyő, letilt mindent stb ultimate beállítás végszükség esetére.
Silent módot megtaláltam, csak a hangerő gombot könnyebb párszor megnyomni + már megszoktam. -
Piot11
csendes tag
válasz
ghiottone
üzenetére
Igazad van, a CN-es Rom van rajta. Eddig csak a Huawei cn rom-jait ismertem, de azoktól sokkal jobbnak tűnik. Reméljük a global is hamar megjelenik, bár sztem ezzel is jól lehet boldogulni.
Az üveg kijelzővédők széle kb. 1cm szélességben körben a levegőben lóg, elég igénytelenül néz ki.
-
Alvin76
tag
válasz
ghiottone
üzenetére
Hát szerintem inkább 11 munkanap.. főleg most, "szezonban"...
Én pénteken rendeltem egy Mi5-öt, meg meg MI5s-t (utóbbit magamnak)
az Mi5 már a depóban van. az MI5s-nek még Trackin nr. sincs.
bár most nézem, az előző rendelésem szept 5.én lett postázva, és 14.én lett kiszállítva. ez 7 munkanap volt
-
Alvin76
tag
válasz
ghiottone
üzenetére
jól látom, te is ma rendelted meg?

Előző kérdésedre: a Global Romot csak akkor csinálnak, ha a forgalmazás is globális, de ez a készülék csak kinai belpiacos.

kb 1 órája olvastam, de most nem találom...Hát ha "csak" ennyi hogy .xml-eket kell berakni... én sajnos nem lövök hozzá...
-
beyruth82
veterán
válasz
ghiottone
üzenetére
Köszönöm szépen.Nekem kell a magyar nyelv és nem az a félig magyar féle de frissüljön is a teló ha a gyártó kiad valamit.Vagy global dev ha lesz de az bl nyitási procedúrával jár.E gyébként most kaptam egy infót,hogy a multilangos frissül normálisan ha a gyártó kiad hivatalos frissítést.Ez lehetséges?
-
beyruth82
veterán
válasz
ghiottone
üzenetére
A youtubeos unboxing videókban(Mi 5s plus) a telefon mellé egy átlátszó szilikon tok és üveg kijelzővédő is dukál.Ez minden esetben így van,esetleg webshopja válogatja?Vagy a gyártó mellékel hozzá de vannak forgalmazók akik pofátlan módon kiveszik belőle és vannak akik nem?
-
Alvin76
tag
válasz
ghiottone
üzenetére
Spemall, 3/32-es Silver... EuExpress szállítással, Kuponkóddal, GBP-ben fizetve... 93737Ft a mai napi Raiffeisen árfolyammal.
(2 év EU gari, + tok + Üveg)Csak a tisztánlátás miatt: ami a GB-n 293 USD az 27% áfával, 2.5% általány vám (ilyen összegnél már van vám is) + 2500 Vámolási költség raiffeisen napi árfolyammal: 108715Ft
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
ghiottone
üzenetére
"A Mi5-nél a standard verzióban 1,85-re vitték le a 820-ast ... "
Ezzel tisztában vagyok, ill. ismerem a különböző Mi 5 verziókat. Az "s"-el kapcsolatban viszont nem találtam semmilyen infót arról, hogy lenne nem lebutított változat. Légy szíves dobj már egy linket, ahol írnak az egyes változatokról. Mondjuk engem is már csak merő kíváncsiságból érdekel ...
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
ghiottone
üzenetére
"... Snapdragon 821-es telót gyorsan kb ennyi. Ja és itt is visszafogtâk az alap verzió órajelét."
Van, nem visszafogott órajelű verzió?
"A kamera szenzor amúgy jobb benne..."
Annyival nem hiszem, hogy az esetlegesen bemozduló képekért - más esetben - kárpótolna.Ez így ... khm .. erős közepes. Várjuk a Mi 6-ot

-
realist
őstag
válasz
ghiottone
üzenetére
Akkor az a megoldás, hogy az ember megrendeli a kínai rommal. Majd vár és nézi ezt az oldalt: [link]
Amikor pedig megjelenik a global rom akkor felteszem azt. Már csak egy dolog. A kínából rendeltre a global rom tuti fel fog menni? Ez volt a gyakorlat pl. az M5 esetében?
-
realist
őstag
válasz
ghiottone
üzenetére
A 3%-os kuponnal nem számolva 2 év EU 32gb verzió € 346.05 + 16,74 az EU expressz. Ez így cirka 111e.
A magyar nyelvet valahol olvastam, de nem találom; ezek szerint zagyvaság.
Spemall lehet, hogy módosított rom-al küldi? Az nagyon nem tetszene... Global Stable ahogy látom még nincs. Ezek szerint azt kellene kivárni amíg lesz és azzal is lehet kapni?
-
realist
őstag
válasz
ghiottone
üzenetére
kösz az infokat!

Ahogy látom már rendelhető a szürke is a Spemall-nél. Kérdés ezt vajon mennyi idő alatt tudják teljesíteni...?
Azt olvasom van benne magyar nyelv. Kérdés a B20 hiányát mennyire érzem meg mint telekom user Budapesten....
Úgy látom az alap verzió 110e alatt kihozható, ez nem rossz.A 10 USD kupont nem látom, de a 3%-os kódot igen.
Van tapasztalat gariztatás ügyben; működik a spanyol oda/vissza postázás? gondolom hónapok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Több helyen pedig írják, az OIS hiánya is meglepő.