Hirdetés
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Yettel topik
- iPhone topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
Új hozzászólás Aktív témák
-
razzorr
őstag
válasz
Graphics
üzenetére
Szerintem legyalulta egy tök gyaluval, most meg csodálkozik hogy nem működik

Nekem R3P van és még azt sem siettetem h.az eustockost leszedjem róla,mert rendesen működik. Nem értem mi van az emberekkel,akinek a rom csere a hobbija,az számoljon vele,hogy az egyik akár rosszabb is lehet mint a másik.
-
Raymond
titán
Nem arrol volt szo, perszehogy nem az
Inkabb arrol hogy stock Android es tarsai. Oszinten szolva jo a stock mert legalabb gyorsabbak az update-ek ha a ceg nem barmokbol all, de vannak nem-stock valtozatoknal hasznos funkciok amik hianyoznak ha nincsenek ott es eleg sok munka osszeszedni app-okat hogy ugy mukodjon ahogy az ember akarja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- Digitális detoxhoz ! Vagy amihez szeretnéd. Minimal Phone eladó !
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)