Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sagem MyX-8
Új hozzászólás Aktív témák
-
beyruth82
veterán
Köszi.Nekem fontos a magyar nyelv nagyon viszont jó lenne ha valamilyen hivatalos rom lenne rajta.Nem tudom ha lesz rá global dev az ugyan úgy működik mint a jelenlegi telómnál(redmi note 3 pro)teljes magyar nyelv és heti frissülés vagy ez nem minden xiaomi telónál van így.Ha mégis akkor gondolom itt is bootloader nyitási procedura és hasonlók.Januárnál előbb úgysem lesz rá pénzem addig meg lehet még magyar teszt is jön ki.Még sosem rendeltem külföldről telót,kicsit tartok is tőle de a puremobilon 170 ezer magyar garival(6/128-as) az meg rengeteg pénz.Máshol nem árulja magyar kereskedők de ha fogják is gondolom hasonló árban.E gyébként ha gariztatni kell akkor az ilyen külföldi rendelés esetén lehetetlen vagy csak nagyon körülményes?
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest