- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- Hivatalos videón is karcsú a Find N5
- Súlyos hibát javít az iOS 18.3.1
- Paris Hilton is a Razrt választja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung SmartTag2 teszt
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
Új hozzászólás Aktív témák
-
sno14
tag
Pár éve használtam, két darabom volt, igazi vacak. 1-2 hét után random kikapcsolt, ha nem ellenőrizted, hogy be van-e kapcsolva csak akkor jöttél rá mikor szükség lett volna rá, igy a legfrissebb adat az utolsó pozícióról nem volt soha aktuális. Aztán pár hónap után darabjaira hullott, aztán valamivel később a másik is.
-
kovjoe
aktív tag
A Xiaomi-s részt sajnálom, mert alapvetően sok cuccot használok tőlük, de felteszem, hogy ez probléma csak átmeneti. A felvázolt lehetőségek nagyon biztatóak
, igen sajnos nagyon ínséges időket élünk minden területen.
Xiaomi 11 lite 5G NE (8/256) (Xiaomi HyperOS 1.0.9.0 UKOEUXM) - Békéscsaba
-
bg2001
csendes tag
Volt ilyenem. EZ EGY SZAR! Nekem a CHIPOLO viszont bejött. Egyszer ki eset a tárcámból egy taxiban (Szombateste :-D
) , három hónapig kaptam az értesítést hogy merre jár. A közöségi keresés előnye. Ha a közelembe került volna visszakérem. De valahogyan nem sikerült egy időben 2 km távolságra lennünk. Most van 3 chipolom, szeretem őket csak egyszer mentem vissza a kulcsaimért (le voltam némítva). A térképről meg azonnal tudtam, hogy hol is hagytam.
[ Szerkesztve ]
-
Bog
HÁZIGAZDA
Van egy kis problémánk a Xiaomi-val, illetőleg a hivatalos képviselettel, ezért onnan mostanában nem érkeznek termékek, nyilván kitaláljuk a módját, addig is menjenek a francba
De van nálunk két iPad, Airpods Max, ZTE Axon20, Amazfit GTR, Mi Watch, Garmin Lily, strapatelefon, meg kedden beleülök végre egy Honda e-be is
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Postas99
senior tag
Ilyen motyót vettem 5 évvel ezelőtt... Akkor mér az app jobb volt.
Kb 1 hétig használtam. Akkor is az volt a baj, hogy kicsi volt a távolság a mobil és a kütyü között. -
kovjoe
aktív tag
Én végigolvastam, mert tisztelem annyira a munkásságotokat, de ha lehet máskor ilyen, vagy ehhez hasonló terméket ne teszteljünk, mert pont annyi az értelme
.
Xiaomi 11 lite 5G NE (8/256) (Xiaomi HyperOS 1.0.9.0 UKOEUXM) - Békéscsaba
-
kchris78
veterán
szerintem a csipogjon ha kikerul a BT hatotavolsagabol eléggé fábol vaskarika... ahhoz folyamatosan nézni kell a térerőt ami pont a BLE ellen dolgozik... Illetve akármi miatt is lehet rossz a BT térerő. sokkal kevesebb köze van a fizikai távolsághoz mint azt az ember szeretné.
-
i8910user
csendes tag
Rendeltem ilyet aliról... Összevissza csiripelt... Kb 1 óra szenvedés után qurtam a kukába...
-
Jester01
veterán
az alkalmazás hozzá akar férni a telefonom fotóihoz és lokációjához is (minek?)
A fotót nem tudom de a lokáció nyilván emiatt: "egy térképen jelzi, hogy hol volt utoljára hatótávon belül a motyó"
Jester
-
gliskard
senior tag
megvan a "fütyülős kulcstartó"*? Szerintem az ennél hasznosabb
* fütty vagy hasonló hangra csipogott, így könnyű volt megtalálni.Valamikor 2000 körül az egyik reptéri shop-ban vettem egy "suitcase guard" nevű cuccot, ami egy kulcstartó szerűséget és kártyát jelentett (kb bankkártya méret de kb 3mm vastag). Ha a két egység között 5-25 méter távolság volt mind a kettő csipogni kezdett. A távolság egy 3 állású kapcsoló segítségével volt állítható.
Évekig használtam (kb 2-3 havonta kellett elemet cserélni) aztán eltört a kártya rész... Nekem bevált és jó lenne, ha megint találnék hasonlót. -
Somatom
veterán
Régebben én is próbálkoztam egy ilyen kütyüvel. Az volt a terv, hogy rögzítem az autóban a kormányon, váltón, vagy a könyöklőn, a gombnyomásra jelzését eseményként használom a telón futó automatizálóban, ami erre indítja a hangvezérlés inputját. De, nálam is állandóan kifagyott.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
kchris78
veterán
azonnali e-hulladék gyártás...
-
válasz
bollokcs80 #3 üzenetére
TomTop lesz az, a TomTom más cég...
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
Hát ilyet kb 3-4 éve rendeltem, de nem jött be, így nem is használtam tovább.
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
törölt tag
válasz
bollokcs80 #3 üzenetére
Mondjuk ez engem eléggé felhúz, hogy az emberek tonnaszám veszik az ilyen Wishes hulladékokat amit ki is dobnak kommunálisba, közben meg ajvékolnak a környezetszennyezés miatt... Nekem is elég sok ismerősöm rendel ilyeneket megállás nélkül és tudja, hogy nem lesz jó, de megveszi. Filléres és nem gond anyagilag, de megvan a jutalomérzet mikor kézhezkapja.
-
bollokcs80
Korrektor
"....nem is a világhírű Magyar Posta, hanem egy nemzetközi futárcég hozta házhoz."
@Bog: Mint azt a nemzetközi futárcég (ha egyre gondolunk) futárjától megtudtam, az Ali, Wish és egyéb Chinashop rendelések kézbesítését átvették a MP-tól, mert egyrészt nem győzték mennyiségileg, másrészt meg állítólag túl sok csomag tűnt el "kézen-közön" és sok volt a panasz.
Az általatok nemrég ajánlott TomTom-os, négy darabos Xiaomi hőmérő pakkot is futár hozta, igaz a kézbesítésről csak aznap kaptam SMS-t.Hogy a cikkhez is hozzászóljak, újabb ékes példa a wishulladek.com kiváló termékkínálatára.
B.Cs.
-
Tschubi
tag
Így lehet olcsón házhoz szállítással 2032-es elemet venni.
-
Plug Life
senior tag
Én inkább elittam volna azt a 881 forintot...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nyilván egy nagyon egyszerű termékről van szó, de annyiba került, mint egy kávé, ráadásul működik is. Valamelyest.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest