Hirdetés
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
A teszthez tartozó topik: OnePlus 3 - Szentháromság
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
Must have it érzés tölt el a telót látván.
-
Angel78
aktív tag
válasz ->Raizen<- #1 üzenetére
ja főleg ha nem 5,5"-os tepsifon lenne
„Az igazság olyan, mint a költészet. És a legtöbb ember rohadtul utálja a költészetet.” iPhone 11 Pro 256GB midnight green
-
James67
aktív tag
-
Straw
senior tag
Ha a leírtak valóban igazak akkor EZ az igazi flagship killer, az eddigiek csak próbálkozások voltak.
42
-
-FreaK-
veterán
Tetszik. Igaz nem bántam meg, hogy nem vártam meg és Mate8-at vettem ~130k-ért, szerintem most is amellett döntenék.
Az utolsó képen csak nekem tűnik irreálisan kicsinek?
(#2) Angel78 Igen, igazad van, egy kicsit manapság már tényleg kicsi az 5.5col.
[ Szerkesztve ]
-
Bucsi13
tag
Az One, Two és X szépek voltak, ez nem annyira jön be, az ára viszont szép teljesítmény!
„Everything ends and it's always sad. But everything begins again and it's always happy. Be happy .”
-
CptAdamica
veterán
Kicsit össze ollózott design, de kivételesen nagyon jól néz ki. Ha stock rendszer futna rajta, akkor nagyon elgondolkodtató lenne a vétele.
Amúgy hogy működik náluk a gari?
Megyen!
-
Pompi
MODERÁTOR
"ami adóterhek nélkül átszámolva nagyjából 125 ezer forintot jelent, első körben Indiában lehet meghívó nélkül rendelni, nemsokára viszont már globálisan is (Magyarországra ingyenes szállítást vállalnak)."
124990 forint és lehet kosárba rakni, Magyarországra is. [link]
Feel Good Inc.
-
bajaki
őstag
Ha annyira nem is, mint anno a One-nál, de megint megint elkapott a 'must have' érzés.
[ Szerkesztve ]
-
kóóó
aktív tag
CM rendszerrel lesz az igazi ez is mint a One volt.
Viszont az imx szenzor jo lenne, de valszeg itt gyengen fog szerepelni es nem lesz belole kihozva a max, mert szoftveresen el lesz b@szva.[ Szerkesztve ]
Üdv.: kóóó!
-
Csapoati
nagyúr
Galaxy M8
Ettől függetlenül kiváló ajánlat.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Shyciii
veterán
Akkor maradj a Mate8-on, mert az OxygenOS-nek semmi köze a stock rendszerhez, max annyiban, hogy funkciókban jóval szegényebb, mint mondjuk egy CM.Viszont az OxygenOS már a Oneplus 2-őn is borzalmasan xar volt. Egy Stock rendszer, vagy CM mérföldekkel gyorsabb, fluidabb.
-
Postas99
senior tag
Azért árnyaltabb a kép ha megnézitek ezt a linket is. [The Verge]
Quick Charge csak és kizárólag a saját töltőjével és saját kábelével fog működni, tehát hiába veszel a QuickCharge 3.0-ás minősített töltőt bárhonnan az nem fog vele működni.
A frissítésekről szó sem esett, vagyis rákérdeztek, és eléggé polite módon kikerülték a választ.
Azért mert a hardver király a szoftver még lehet egy rakat kaka, ahogy az elődöknél sem minden sikerült megfelelően.
-
emeron
tag
Sziasztok!
Volna pár kérdésem a rendeléssel kapcsolatban. Cégben szeretnénk venni egy, vagy kettő OnePlus 3-mat. A OnePlus oldalán sajnos nem találok kielégítő információt az alábbiakról:
- Ugyan a szállítás ingyenes, de ez egy EU-n belüli raktárból történik, vagy Kínából? Nagyon nem mindegy a vám miatt. Ha Kínából érkezik, akkor mennyi vámot kell fizetni készülékenként?
- A fizetés PayPal-on keresztül történik, bankkártyával. Mikor, milyen módon kap a cég számlát? Ez a számla formailag megfelel-e a hazai jogszabályoknak (hiszen a könyvelésbe bele kell tenni)?
- Hogyan működik a garancia? Ha valami gond van a telefonnal, tényleg Kínába kell visszaküldeni a készüléket? Nincs hazai szerviz?A feltüntetett 124 990 Ft-os vételárért tényleg egy szenzációs telefon, de ha a fenti többletköltség(ek) még rájön(nek) és még a garancia is kérdéses, akkor nem biztos hogy megéri. Örülnék, ha az előző generációs telefonok vásárlói leírnák a tapasztalataikat.
Továbbá lenne egy technikai jellegű kérdésem is. Hogyan viszonyul a hazai szolgáltatókhoz az eszköz? Jelenleg Telenor hálózatán használnák, de elképzelhető, hogy később váltunk. Működne mindhárom szolgáltató hálózatán minden gond nélkül? 3G és 4G egyaránt fontos lenne!
Előre is köszönöm!
-
Biluxzsolt
aktív tag
Frankó,de jó hogy vártam rá!
Gondoltam,kár a cserélhető hátlapokért,de látom a webshopban hogy cserélhető tokként itt is jelen vannak.
Szuper! Kell!"Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
Fejvadi
nagyúr
Tetszik. Ezzel a vassal kiadhatnák 5"-on is. Nem is gondolkodnék rajta.
-
Pompi
MODERÁTOR
Akár Kínából küldik akár angliai raktárból (pl. OnePlus X-et az első hónapban Kínából küldték, utána töltötték fel az angliai raktárat és onnan) nem lesz egyéb terhed annál amit a hivatalos oldalon fizetsz, mert a OnePlus átvállalja a vám és áfa terheket, neked hozza a futár és kész. Ha mégsem - volt rá néhány eset - és jön a vámáráru nyilatkozat, akkor le kell írni mi a helyzet ugyanúgy mentesülsz a díjak alól. Szóval ez a rész pipa.
Számlát alapból nem küldenek, olyat semmiképpen nem amit itthon céges szinten le tudnál könyvelni.
A garancia úgy működik, hogy a OnePlus futárt küld a készülékért, viszik és a javított / cserélt készüléket hozzák. Neked egy filléredbe nem kerül. "Csak" idő.
A technikai kérdéshez. A hivatalos oldalról EU-ba szánt modellt tudsz megvenni, nem kínai vagy egyéb piacra szántat (ezért is érdemes onnan rendelni), ebben az esetben az eddigi modelljeik minden itthon használatos LTE sávot támogattak, ahogy nézem az adatlapot ez most is így van.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Gergőke88
addikt
Lehet megvan a 6+utodja...
-
-FreaK-
veterán
Hú, nekem nagyon nem. A stock UI-t nagyon fapadosnak tartom. A kisebb kijelzőre sem váltanék vissza, nagyon tetszik a 6col.
Negatívumok _nekem_ a Mate8-hoz képest:
-
Az ára Áfával és vámmal több lesz
- Gari esetén kínai visszaküldés
- Kisebb kijelző
- Kisebb aksi (4000mAh vs. 3000)
- Stock UI
- Kétséges szoftveres rész (majd kiderül)Pozitívumok:
- AMOLED
- Erősebb HW
- Több RAM[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Úgy néz ki mint valami Huawei. Én őszintén szólva már unom ezt a formavilágot.
-
Konyika
senior tag
Ez már már majdnem olyan jó mint a One
-
tDr1v3r
veterán
A frissitesre kozel biztos hogy sz.rni fognak... OPX-re is beigertek a Marshmallow-t, marciusra ki kellett volna jonnie de megse... se OOS3, se havi szintu bugfix, semmi.
Koszos banda, szarnak bele azokba akikbol elnek... tenyleg nagy kar hogy tudnak telefont csinalni, csak a szoftver nem megy.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
H0sT|s
csendes tag
Szia!
A telefon szállítása Kínából történik DDP incotermsel. Ami azt jelenti, hogy a vámköltségek már meg vannak fizetni.
DDP – Delivered Duty Paid (leszállítva vámfizetéssel)
Az eladó köteles az árut saját költségére és kockázatára a rendeltetési helyre eljuttatni, minden költséget és kockázatot viselni, beleértve a vámot is. Ez egy 1 pontos, multimodális klauzula.
Az eladó kötelezettségei
Viseli az összes költséget és kockázatot a megnevezett rendeltetési helyig.
Importra vámolásSajnos a számlást passzolom, kérdezz meg egy könyvelőt. Garanciába vissza kell küldeni Kínába saját költségen
PSN: bryanhostis, Butters_St
-
janeszgol
félisten
Szép. És látom beelőzték a Note 7(?)-et a 6 giga rammal. (Igaz nem ez az első ilyen.)
tDr1v3r, a telefon igen jó áron van a többihez képest. Én mindig mondom, akinek a legújabb szoftver kell, az vegyen 2-3 évente egy 200+ ezres csúcsot, vagy minden évben 30-40 ezer forintos készüléket az új rendszerrel (és ide tartoznak a Kínából származó 100 ezer körüli csúcsok is). Probléma megoldva.
A hibajavításban viszont igazat adok neked![ Szerkesztve ]
Aki a kib.szott Foxposthoz ragaszkodik, attól nem veszek semmit ezentúl.
-
Shyciii
veterán
A felsorolt negatívumok egy része nem igaz:
- Nincsen se ÁFA, se vám. Ami a weboldalon kint van ár, annyit kell fizetned, nem rakódik rá semmi egyéb.
- Gari esetén nem kínába megy vissza a készülék, hanem Angliába. Ott van az egyik hivatalos szervízközpontjukSzerintem mielőtt véleményezel valamit tudatlanul, előtte nézz utána mielőtt hülységeket írsz le, és ezzel megvezetsz mást.
[ Szerkesztve ]
-
lezuvius
őstag
Mivel EU-n belulrol fogod kapni, igy se Vam se afa nem terheli a vetelarat.
Ennek tudataban 125e-ert igencsak meggondolando ajanlat, tekintve hogy a garancia is megoldott. Egyedul azt sajnalom, hogy az eddigi egyedi kinezetet kukaztak
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
Scrydhan
aktív tag
AA-n már van teszt,finoman szólva sem ájultam el. Ez se fogja letaszítani a zte A7-et a trónról mint flagship killer számomra.
2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
-
Cathulhu
addikt
Na a 2-vel elegedetlen voltam, de itt kb kijavitottak mindent! Az ujjlenyomat leolvaso az kapacitiv, vagy mar a Qualcomm fele ultrahangos? B20 udvozlendo, ha a Meizu nem vezeti be a kovetkezo generaciora, akkor sanszos, hogy majd 1+4 lesz az utodja
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
szabi__memo
nagyúr
remek:
"CEO Pete Lau confirmed that his company's more affordable offering, the OnePlus X, will not have a followup model. That's not to say it was a bad phone (even we liked it) nor was it unpopular, but Lau reasoned that OnePlus will instead focus on just one "true flagship" line from now on" -
leslien
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Spancho
senior tag
Nem rosz ,de szerintem az Asus Zenfone 3 Deluxe sok tekintetben jobb.
A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Lacee1986
senior tag
Nagyon jó telefont tettek le az asztalra, egyedül a fémet sajnálom, de lehet rá venni sandstone hátlapot.
Ez most igencsak "flagship killer" lett!
-
Mire jó az a kidudorodó kamera?
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
-FreaK-
veterán
Már áthúztam, írjátok le még 5-en.
Gari visszaküldésről már két félét is írtatok szóval akkor most döntsem el ki mond igazat. A többit meg tartom, és nem hülyeség, így még mindig ugyan úgy döntenék. Egyébként direkt kiemeltem, hogy ezek csak nekem hátrányok, szóval hagyjuk a kioktató stílust légy szíves.
-
Pompi
MODERÁTOR
Az X elég mostoha gyerekre sikerült, a mostani hír, hogy nem lesz folytatása meg ezt még biztosabbá teszi. Ezért sincs szerintem szoftveresen kezelve. A OnePlus 2 megkapta már a végleges mályvacukrot, szerintem ez a 3-as is frissítve lesz egy darabig, főleg ha nem lesz mellette semmi más amire koncentrálnak.
Feel Good Inc.
-
Ádám16
addikt
Instant get. Vegre B20 is van.
-
-
gutriqper
tag
Elsősorban OneplusOne, OneplusTwo tulajdonosokat kérdezném: Nekem jelenleg LG G2 telefonom van, de zavar, hogy szinte mindenhol nagyon gyenge térereje van, sokszor nem tudok telefonálni, nem vagyok hívható.
A kérdésem az lenne, hogy az Oneplus készülékeknél fennáll ilyen probléma? -
Shyciii
veterán
Valamivel jobb, mint a 2, de messze van a jótól. Konkrétan ez a fő ok, amiért én nem fogom megvenni a Oneplus 3-at. Ha lesz rá official CM, akkor meg talán. Akkor már csak az a kérdés, hogy milyen lesz valós körülményke között a kamerája, az akksi ideje, és hogy élőben is ennyire csúnya-e, mert a HTC hátlap koppintásától a hányinger kerülget.
-
darvinya
titán
Ez ütős.
Viszont Duál SIM-es ezért 1 SIM helyére megy SD kártya.
Sony kamerák egy szivatás, mert Sony egyéni driver-t drágán adja hozzá.
Az általános driver meg, hogy is mondjam, nagyon…Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (177)
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Blue Titanium / Gyári kártyafüggetlen (176)
- iPhone 16 / 128GB / Ultramarine / Gyári kártyafüggetlen (175)
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p3716
- iPhone 13 256GB Vodafone Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 91%/p3712
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen