- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Az is egy csúcs volt... 2012-ben 12000ft volt a 2TB-os HDD. (Onnan tudom, hogy venni akartam). Erre jött az árvíz, és kilőtt mindennek az ára. Igaz, hogy romlott a ft, de mai napig nem kapsz újonnan 2TB-os HDD-t csak 17000ft magasságáért. Eltelt 9 év, és még drágább...
Pedig ha az ipar rendesen halad, ahogy kell neki akkor mostanra egy vadi új 2TB-os HDDnek kb 3-4ezer ft-nak kellene lennie. (igazából ilyen kis méretben már nem is igazán lehetne venni).nem véletlenül mondom, lassanként nem aranyat meg öreg autót veszünk befektetésnek, hanem PC-t ...
-
KROK640
nagyúr
Én is régen kezdtem az ipart, még 640-es felbontásban a 4MB-os S3 Trioval ellátott 366-os Celeronomon néha bizony 320×200-ba is bele kellett kóstoljak. De akkor csóró diák voltam, meg ennek úgy 22 éve.
Most mégis mi a francért játszanék alacsony grafikán alacsony felbontásban??? Azért hogy egy majom bányász a környezetszennyezésével tömje a saját a zsebét, aki eleve gazdagabb volt mint én??? Én ezért hozzak kompromisszumokat??? Fizet ő nekem ezért bármiféle kárpótlást, hogy a gyerekeim jövőjét teszi kockára a zsebe tömésével, és játszani is kompromiszumokkal tudok tőle??? NEM. Csak a saját zsebe érdekli. Na ezért egy önző buta majom mind ... -
KROK640
nagyúr
Most kétszer annyim van VGA-ra mint novemberben volt, mégsem tudnám megvenni ugyanazt a VGA-t amit akartam, pedig közben eltelt 7 hónap! Jobb időkben eddigre megfeleződött egy VGA ára, nem pedig megduplázódott... ez agyrém komolyan...
Sok éves (21 éve vásárolgatok gépalkatrészeket) tapasztalatom alapján, úgy voltam vele, hogy decemberben nem veszünk semmit, meg majd normalizálódnak az árak, így elengedtem egy 1060-as kártyát is, de az utóbbi hetekben - látva az 1060-asok árát - nem telt el nap, hogy ne bántam volna meg ... -
KROK640
nagyúr
Semmi gond, május közepére úgyis meglesz ez is kerülve. Ha mégsem menne, az NVidia majd maga szivárogtat ki rá megoldást...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Parkside szerszám kibeszélő
- Filmvilág
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest