- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
vehement69 #64 üzenetére
Csak egy példát hozz, ahol a szifonon kívül Apple cuccot negatív kritikával illetek. Még aszifont se "fikázom göcsösen", bár vaóban így tűnhet, ha vitába szállsz a göcsösen pártolókkal.
-
erdoke
titán
Majd nézz meg friss USA smartphone piaci adatokat, mielőtt újabb, tényszerűnek beállított maszlaggal jössz.
Pl. van itt februári adat.
-
erdoke
titán
Ööö, hol ajánlgattam bármit is? Még ha egy PDA topikjában kérdezi valaki, akkor is gyakran lebeszélem, ha jön, hogy "melyik telót vegyem"? Itt aztán végképp nem ajánlgattam semmit.
"azzal szívjon, hogy használhatóvá tegye?"
Bizonyára elolvastad az utóbbi hetek PDA tesztjeit. Melyikben volt olyan, hogy "nem használható"? A Diamond2-ben vagy a Pro2-ben? Bár miért is várom, hogy értelmezve olvasd a cikkeket, ha úgy reagálsz az én mondandómra is, hogy láthatóan nem fogtad fel, miről beszélnék...
-
erdoke
titán
válasz
FoxiestFox #46 üzenetére
Így van, de a lehetőség adott WM használatával is. Amit az Apple belefeccölt az OS és a UI kialakításába, annak csak a kisebbik részét kell a PDA gyártóknak hozzátenni a WM-hoz (lásd HTC TF2D és TF3D, Samsung Widgets, stb). Vagy hozzáteheti az elszánt júzer is ("clear" ROM = gyorsaság, nagy tárhely és teljes szabadság – amit soha nem kapsz meg az ilyen félig nyitott megoldásoktól).
-
erdoke
titán
válasz
FoxiestFox #44 üzenetére
"ez nem a vas, hanem a WM hibája"
Szerintem még csak nem is a WM hibája. Egyszerűen egy OS-t, egy keretrendszert akartak adni, amire aztán majd fejlesztenek mindenfélét, többek között csicsásabb UI-t is. Nem is volt ezzel gond, amíg csak üzletemberek igényelték illetve engedhették meg maguknak ezt a fajta mobilitást. Azóta persze változott a világ.
Én inkább úgy látom, hogy vannak a lámák és a lusták, akik nem tudnak vagy nem akarnak energiát feccölni a WM testreszabásába, aztán csalódnak. Nagyon sok elégedett i780, Omnia, Touch Pro/HD vagy éppen Diamond2 tulajjal találkoztam fórumokon mostanság. Szóval a lehetőség korábban is adott volt a készülékgyártók és a vásárlók előtt is, hogy barátságosabbá tegyék a UI-t, ha ez fontos nekik. Előbbiek általában nem akartak forrásokat csoportosítani mögé, utóbbiak láma/lusta része pedig nem tájékozódott vagy sajnálta rá az időt. Már csak azt nem értem, hogy aki nem céges szervezőként kapta a PDA-t, az minek vett olyat, miért nem tájékozódott, próbálgatott előtte? -
erdoke
titán
"egy telefonnal soha nem lehet olyan képeket készíteni, mint egy normális digi géppel"
Ezt rajtad kívül nem is mondta itt senki... Sőt, a cél sem az, viszont A és B telefonos fényképező között lehet nagyon nagy különbség (lásd VGA kamerás belépő modellek vs. Innov8). Emiatt elképzelhető olyan ember, akinek A használhatatlan, B pedig jó pár dologra (nem teljes mértékben kiváltani egy digit gépet!). Most jöhetne valaki, aki elkezdené fikázni a digit gépedet, hogy az nem vált ki egy extra obis DSLR-t, és őt hidegen hagyja, hogy te mit bohóckodsz a kompaktoddal, de attól kinek lenne jó?
-
erdoke
titán
Esetleg a kérdésemre is válaszolnál?
Egyébként azért, mert a kezedben volt egy kissé gyenge hardverrel megvert, közismerten rosszul optimalizált szoftveres készülék 528 MHz-es Qualcomm procival, hogyan vontad le a következtetést, hogy egy 800 MHz-es (pl. XScale procis) PDA ugyanolyan lassú? Egy józan paraszt más következtetésre jutna szvsz... -
erdoke
titán
Utoljára mikor volt a kezedben 800 MHz-es procival szerelt WM készülék? Mert nekem volt már párszor szifon, de nem állnék neki a szoftvert méltatni vagy kritizálni, mert ahhoz tapasztalat kell. De látom, neked nem kell, csak hasütögetés...
macikos,
A WM vásárlók hagyományosan leginkább xarnak arra, melyik játék hogyan megy a PDA-n. A szifonnal bizonyára a gyerekeket célozzák meg.
Aktív témák
Hirdetés
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest