Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
asadasad22 #38 üzenetére
Én a hírben szereplő aktuális modellről beszéltem ami újabb előrelépés grafikailag, igen szerintem ezzel az újjal elérik azt a szintet amit a psp, sőt. De ez szerintem, a valóságot sem te sem én nem tudjuk. A játékkínálatot pedig el is ismertem, de elnézve a soft eladásokat gyorsan átpártolnak majd a fejlesztők. (úgy tudom brutál a warez psp-n, apple azért tesz ellene elég komolyan amit az eladásaik is jól mutatnak)
Az a sony lejátszó pedig sosem volt felsőkategória, ne nevettesd ki magad.
-
Peat;)
veterán
válasz
asadasad22 #33 üzenetére
Én a középkategóriás fülesemmel (sennheiser cx55) és a középkategóriás lejátszómmal (sony a815) sokkalta jobb hangzást érek el mint az egykori walkman telefonommal (w800) és a mostani samsung g600-assal amiben valami jobb hangchip van állítólag (anno felsőkategóriában nyitott a telefon...én zeneügyileg nem vettem észre) E mellett hallottam még 1-2 telefont (nokia brrr) és mind elbújhat az én, ismétlem, középkategóriás lejátszóm mellett, a füles mindig az a sennheiser volt, max cx300 és nem cx55. (30k lejátszó és 10k füles meg csak itthon középkategória, van ahol alsó) Szóval igen, a tapasztalat több gyártó termékétől ez mutatja. Utcán is kijön a különbség, oké én agybadugóst használok, ezzel persze hogy kijön. Az ipod hangja sem volt megnyerő elsőre számomra, iphone meg állítólag nem jobb. De apple termékeket hosszasan nem használtam, a hang sem fogott meg elsőre, meg nekem a software használata nem jön be, lusta lennék megtanulni, így lehet hogy hangügyileg jó, de elsőre nekem nem jött át az amit várok, hangszínszabályozóhoz is simán hozzányúlok, nem érdekel ha egyesek szerint "elrontom" a zenét, nekem úgy tetszik.
Ugyanakkor grafikailag az iphone többet tud mint psp lassan, irányításban is mutat fel előrelépést csak a hagyományos gombokat kellene megoldaniuk (tehát ne a képernyőből foglalja el a gomb a helyet) és kész, miben lenne rosszabb. Játékkínálat miatt kétséges, de a lehetőség adott nekik fizikailag.
-
Peat;)
veterán
Anno volt egy felmérés hogy mi a legfontosabb az iphone-ban (ki volt emelve hogy mint üzleti telefon), az elsők között a játék volt. Ez azért sokat elmond a felhasználói bázisról. Szerintem el kéne hagyni ezt a megkülönböztetést, ez nem üzleti telefon, ez mindenki telefonja igazából, aki megengedheti magának. Aki szereti a kézikonzolokat annak szerintem is jobb egy iphone mint egy okostelefon+psp, de aki nem a játékért veszi az okostelefont akkor azt valószínű megvonja a vállát és vesz neki megfelelőt akár még drágábban is mint az iphone független ára. A kifejezetten munkára használó emberkék meg blackberry pl. de nem tacsipadosokkal szívatják magukat, ahogy én látom. Más lehet mást tapasztal.
A zenét direkt nem vettem bele a dolgokba, mert azt egy telefongyártó sem tudja megoldani hogy egy komolyabb pl. iaudio minőséget és beállítási lehetőségeket rakjanak össze, teljesen szabad felhasználással, így végülis tökmindegy hogy ebben meg abban korlátozott az iphone, ez sem jó a többi sem 100-as.A kamera láttam másik hírben hogy autófókuszos 3mp. Ulkesh nekem még azt mondtad hogy a 2mp is bőven elég sőt én vagyok a nagyon hülye hogy többet várok. Ehhez képest sehol nem látok egy szitok szót sem az apple-re tőled, hogy tök feleslegesen drágítják, meg növelik a képméretet. El kéne döntened már hogy most én , te, vagy az apple a hülye. Én örülök hogy fejlesztik ők is a kamerát, szerintem helye van a telefonokban és a fejlődésnek is.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest