Aktív témák
-
macikos
addikt
"Már csak azt nem értem, hogy aki nem céges szervezőként kapta a PDA-t, az minek vett olyat, miért nem tájékozódott, próbálgatott előtte?"
Na én meg azt nem értem, hogy akkor minek jössz az iPhone topikba ajánlgatni ezeket?
"Szóval a lehetőség korábban is adott volt a készülékgyártók és a vásárlók előtt is, hogy barátságosabbá tegyék a UI-t, ha ez fontos nekik. Előbbiek általában nem akartak forrásokat csoportosítani mögé, utóbbiak láma/lusta része pedig nem tájékozódott vagy sajnálta rá az időt."
Persze, az átlag vásárló megveszi 150-ért a WM-es mobilt, aztán meg azzal szívjon, hogy használhatóvá tegye? Nevetséges.
És éppen ezért nem kellene az ilyen "vackokkal" példálózni az iPhonenal szemben, ami viszont bolondbiztos. Megveszed, bekapcsolod, használod. Nem kell hozzá semmilyen okostelefonos/PDA-s/WM-es tapasztalat. -
macikos
addikt
válasz
Quasi_modo #29 üzenetére
Az egy dolog, hogy fejlesztenek a többi mobilra is, de a fő csapásvonal az iPhone.
Csak nézd meg a Mobilarénán futó iPhone játékok sorozatot és az olvasottságot...
Ez is azt mutatja, hogy az iPhonera érdemes koncentrálni. -
macikos
addikt
Ja, az a pár hülye, aki meg bedől ennek, megveszi a WM-es gépet, mert hogy az "erősebb" és akkor majd milyen jól megy rajta ez meg ez a játék...
Aztán meg majd csak néz nagyokat, hogy hoppá, ezek a fasza játékok csak iPhonera és Touch-ra vannakKi a francot érdekel, hogy melyik milyen erős?! Mindenki iPhonera fejleszt. Ha meg még nem, akkor is arra fog, csak idő kérdése.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- EAFC 25
- Renault, Dacia topik
- Banyasz papa: segitség kérés
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest