Aktív témák
-
ronaldo
őstag
Ezt már mondtad az előző topicban is. Nekem meg többet ér +1 nap üzemidő, mint vakító napsütésben 30%-al jobb láthatóság. Amúgy az összehasonlító videó alapján (ami linkelve volt) nem lehet teljes konklúziót vonni, mivel a samsung kijelzője felett sokkal tükröződőbb felület volt. Az is bőven belejátszik a különbségbe.
-
ronaldo
őstag
Mentsen az ég, hogy az apple gépét védjem, de szerintem teljesen mindegy, hogy milyen proci van bent, ha minden villámgyorsan fut. Meg kell találni az összehangot az optimalizáltság - erős hw - üzemidő között. Ebben pedig egész jól áll. A 600mhz-es procival és 256mb memóriával pedig nincs szégyenkezni valója, nyilván jönnek ki majd erősebbek is, de a Nokia még ma is készít telefont 369mhz-s (anno még N95 körül debütált) procival, és teljesen jó a sebessége.
Nekem ami fáj és ami miatt valószínűleg ez a 3GS modell kimarad az életemből, az az OLED kijelző hiánya (nem csak a "szépség" miatt, hanem az üzemidő miatt), illetve ha már nincs új kijelző, akkor az akkumulátor cseréje.
Ami még flame indító szokott lenni, az a kijelző felbontása, de szvsz azon egyelőre nem kéne javítani, így is alig bír ki normális használat mellett 1 napot a gép.
Ezt leszámítva remek vétel, aki a 3mp-s kamera miatt fanyalog, az hülye (előre is bocs), mert szerintem tökmindegy, hogy egy kép 2500x1900 pixel körüli és úgy van szétmosva, mint egy olajfestmény, vagy pedig 2x ekkora felbontású és ugyanúgy olajfestmény...
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest