- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
ZyXEL NSA325 v2 - Téma összefoglaló és FAQ
Kérlek olvasd el az összefoglalót, mielőtt írnál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakos1987
őstag
az is megvolt, ebben az árban pl. egy Synology 216se jönne ki, Qnap TS131, Qnap TS212P jönne ki.
Talán Qnap lehet még jó vétel végülis, ott gondolom nem kell trükközni semmivelszerk: építést kihagyom, mindenképp NAS méretben szeretnék maradni és valami kompakt cucc kellene inkább
-
_Smooth
senior tag
-
matyi1988
csendes tag
Ha a kikapcsolás alatt azt érted, hogy tiltsam le és utána engedélyezzem akkor ez megtörtént. Sőt a gépet is újraindítottam. Indítottam hibaelhárítást de semmi hibát nem talált. Van rá mód, hogy leellenőrizzem azt, hogy gigabiten csatlakozik nas? Mintha olvastam volna olyat, hogy azt kell megnézni, hogy hátul a led melyik színű világít. Jól emlékszem vagy ez hülyeség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Asztalos klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Battlefield 7
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest