- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adequate_cou
senior tag
Most végeztem a robot-birodalom sorozattal.
Előbbi nagyon jó, mindenkinek ajánlom, főleg az utolsó kötet üt nagyot!
A birodalom sorozat viszont sajnos már kevésbé élvezhető, sok szabadidő esetén javallott csak. Annyi jó Sci-Fi van az irodalomban, hogy csak végszükség esetén javasolnám.
Most kezdtem el az alapítvány 2 előzmény-regényét olvasni. Sajnos utána már nem marad semmi, pedig szívesen olvastam volna még sokszor ennyit ebből az univerzumból.
Egy kis ajánlás annak akit megfogott az alapítvány: Dan Simmons - Hyperion és Hyperion bukása c. könyvei.
Nálam magasan a legjobb scifi könyv amit valaha olvastam. Szeretem és élvezem Asimov, Clarke vagy Lem könyveit is, de ez a két kötet olyannyira túlszárnyal minden mást, hogy csak szuperlatívuszokban lehet róla beszélni!
-
adequate_cou
senior tag
Ugye Bliss is mondta, hogy azért mert Gaia része, még vannak önálló gondolatai és tettei.
Valamint el tudok képzelni olyan konfliktusokat, hogy más galaxisban lévő idegenekkel konfrontáció, viszont a Galaxia életigenlése miatt nem hatékony fegyveres fellépés azt kívánja, hogy egy-két militarista bolygó kiváljon, hogy hatékonyan lépjenek fel az idegenek ellen. Ez egy hirtelen ötlet a sok közül, szóval sok minden van ezért ebben még.
-
adequate_cou
senior tag
Kár, hogy a Galaxia létrejötte előtt abbamaradt a regényfolyam. Szívesen olvasnék tőle a kialakulás folyamatáról, más galaxisokban való terjeszkedésről, más fajokkal való interakcióról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Projektor topic
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest