Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taki30
tag
Ez ismerős!
Bár nálam kicsit más volt a szitu.Azt mondták a boltban ahol vettem,hogy Tv-re kötve halk lesz.Hát ebben tévedtek.Gyönyörűen szolt.Nem vagyok nagy Csillagok háborúja fan de a baljós árnyakban a futam elején amikor beindultak a hajtóművek akkor beindult a szomszédom,meg a fölöttem lakó és közölték,hogy ők is szeretnek Tv-ézni és,hogy rendőr épp nem volt kéznél azért csak ők jöttek.Állati szépen szól.Én még nem hallottam a max. hangerejét.De az ön és közveszélyes kategóriába való besorolás végett nem is akarom kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Magisk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Escape from Tarkov
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Epic Games
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest