Hirdetés
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Tudod, az itt egy nagy probléma, hogy mivel bíráltam a dolgokat, akkor már egyből jobbos vagyok. Pedig nem vagyok meggyőződve,hogy ők megváltottak volna... Ez is a média miatt van...ha az egyiket leugatom, akkor rögtön a másikhoz tartozom? Egy szóval nem állítottam, hogy a jobb oldal jobb lett volna. (max remélhetem csak, de igyekszem pártatlan maradni
Tehát csak akkor bírálhatom a kormányt, ha jobboldali vagyok és ők felfűtötték az agyam? Hihetetlen,hogy elképzelhetetlen az,hogy lehet az embernek önálló véleménye, amely esetlegesen független. Ha nem tetszik megmondom, de ne az legyen, hogy akkor automatikusan meg a másiknak igazat adok. Nem! Nem! Nem!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Linux felhasználók OFF topikja
- Tesla topik
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- ZEN.com
- További aktív témák...
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 1000GB 1 év gar
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold7 Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes Garancia 2026. 10. 24-ig
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest