- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Karácsonyi telefonajánló 2024
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók a vizor nélküli Google Pixel 9a-ról
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
Úgy látszik az 5S hosszú távon is jó választás volt, kevés problémát olvasok azzal kapcsolatban.
-
Csapoati
nagyúr
500 ciklusra tervezett akksik? Te jó ég...
r3dsnake: Na várj, a tiéd jövőre kerül sorra a statisztika szerint (reméljük nem).
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
nLali
őstag
Az iPhone-ok egyik legkönnyebb javítása azok akkumulátor cseréje, a hozzáértők a folyamatot az említett készülékeknél körülbelül 5 perc alatt képesek elvégezni. Nem hozzáértőknek 3 perc is elég. Legfeljebb lesöpörnek egy alkatrészt az alaplapról
Bérelhető reklámfelület
-
Xanax88
tag
Persze... ha jól van összerakva akkor kibír az többet is... Napi átlag 2 ciklussal, több mint 2 évig ment a Note2-őm egy akksival és még utolsó nap is kijött belőle 3,5 óra kijelzőidő úgy, hogy csak játszottam...
A telefonnak hardveresen semmi baja a mai napig... pedig simánt elmegy rajta egy nap 3-4 óra játék, ugyanennyi internet meg minimum egy film... ez kb 2 töltés, de mondjuk nem is nagyon hagyom fullra merülni.Most új akksival, gyakorlatilag van egy új telefonom.
Ráadásul soha az életben nem kellett szervízbe vinni...
Ennyit az almáról... úgy néz ki ott már a userekbe is beleverik, hogy igenis tervezetten el fog használódni amit megvesznek[ Szerkesztve ]
Krisz
-
kchris78
veterán
köszönjük Emese!
csak a a teljesség kedvéért, ez az 500 ciklus meg másfél év a LEGROSSZABB eseteket jellemzi, hogy ne verjék adott felhasználók (akik naponta merítik pl játékkal csutkára a telefont) az asztalt ha a várható élettartam lenne reklámozva. Ahogy a cikkból is látszik, a mostani i5-ösök és 4s-eknek cserélgetik az akksiját (először és nem másodszor) pedig az i4s-eknél már a 3 év telik le a megjelenés óta. Ez teljesen márkafüggetlen dolog, semmi köze ahhoz hogy alma vagy nem alma a telefon.
-
-
kchris78
veterán
de hogy on is legyek nem nagyon értem meg (hacsak nem kell durván spórolni) azt aki idén még i4s-t vesz.. lehet a rendszert elviszi a proci/memo de az appok meg a weboldalaknak igencsak kell a plusz sebesség és RAM... és emlékszem amikor i5-öt vettem mindenki csodájára járt hogy milyen gyors az i4/i4s-hez képest. és ma már az i5 sem számít mai csirkének.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Ha nem töltöd minden nap, csak 2 naponta, akkor máris jó a dolog. Nálam cinkes lenne, én minden nap lemerítem majdnem teljesen a telómat (és fel is töltöm persze).
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
juiced
csendes tag
"Az első az IC újraforrasztása, ennek időtartama körülbelül 20-30 perc."
Annyi idő alatt szét sem lehet szedni, meg amugy is ennyi idő egy újramelegítéshez elég csak, tehát nem szakszerű újraforrasztáshoz (Főleg ha az IC csere 1,5-2 óráig tart, ezalatt lekell "olvasztani", tisztítani, és újra forrasztani)
Ne legyen ilyen gondom, de inkább más helyre vinném. -
calocsay
tag
Ez az iphone akksi csere egy röhej. Kifizet érte majd 200 ezret a nyomorult, de minden egyes cseréhez vonszolja be magát a szervizbe és fizesse a munkadíjat. Nonszensz. Mindenhol másutt megrendeli a droid az akkut, ha már érzi, hogy kell és pikk-pakk kicseréli 3ms alatt, ugy hogy nem ment sehova. Ezen csak röhögni tudok bocsánat.
Nokia 520 - Nokia 735 - Nokia 105 - Nokia 215 - Samsung A5 (2017) - Nokia 2720
-
Touch-ko
őstag
`Ez az iphone akksi csere egy röhej. Kifizet érte majd 200 ezret a nyomorult, de minden egyes cseréhez vonszolja be magát a szervizbe és fizesse a munkadíjat. Nonszensz. Mindenhol másutt megrendeli a droid az akkut, ha már érzi, hogy kell és pikk-pakk kicseréli 3ms alatt, ugy hogy nem ment sehova. Ezen csak röhögni tudok bocsánat.`
-Szerintem is az. Raadasul van ra garancia es sokszor alapbol adnak egy vadonat uj 0 perces keszuleket.. Ez tenyleg nonszensz. Megis hogyan kepzelik.
Ennel mar csak rohejesebb, ha van egy McLaren-ed ami 80-90M HUF-ba kerult es tonkremegy benne valami.. Kifizetett erte valaki egy nagyobb osszeget es meg tonkre is megy.
Felhaborito!!!1!11!!!i -
r3dsnake
nagyúr
Ja mert a droid meg wp telók fele nem zárt házban van, ugye? Amúgy otthon is ki lehet cserélni, pláne i4S-nél, nem vesz igénybe többet 2 percnél. És igen, ahogy Touch-ko is említette fentebb, ha vacakol a telód akksija gariidőn belül, akkor ÚJ telefont kapsz, újrainduló garanciával.
[ Szerkesztve ]
-
Freiherr
őstag
"Érdemes kerülni a bizonytalan távol-keleti forrásból beszerezhető, olcsó iPhone 4S vagy iPhone 5 kijelzőket. Csak olyan forrásból ajánlott vásárolni ilyen alkatrészeket, amelyeknek tesztelhető a minősége."
Azért kiváncsi lennék,ezek honnan szerzik be,tudtommal az Apple nem forgalmaz alkatrészeket,vagy tévedek?[ Szerkesztve ]
Back to the future
-
Csapoati
nagyúr
Világos, persze, csak ugye nem mindegy mennyi ideig használtad ilyen terheléssel. Mert ha 1 év után lecserélted egy 3G-re és azóta csak néha töltöd és kapcsolod be, akkor nem volt ideje kifutni magát, így nem tudjuk hány ciklus volt benne kb. Ha két évig használtad így, az már szép eredmény. De utána kéne érdeklődni ennek az 500 ciklusnak, mert akkor is gyanúsan kevésnek hangzik. Én 1000-et tudtam átlagnak a mai akksiknál.
-
Csapoati
nagyúr
Ja az természetes, hogy az 1000. ciklus végére már közel sem lesznek a topon. Lehet, hogy az 500 arra vonatkozik, hogy addig csak minimálisan csökken a teljesítménye.
-
Touch-ko
őstag
2009-ig volt majdnem minden nap hasznalva.
Am van 3GS is ami 2010-2014-ig volt hsznalva es az akksija a mai napig teljesen jo. Napi szinten ellatta a funkciot amit egy okostelefonnak akloriban el kellett latnia. A legutolso SW van rajta ez talan mutatja, hogy mennyire volt hasznalva.
Az 500 ciklus szerintem is az. Tul keves a sajat tapasztalatomhoz viszonyitva. -
Bdanyy
addikt
Apple storeban 100usd/euro körüli összegért kicserélik a kijelzőt, ha épp nincsen készleten, akkor új telefont kapsz ugyanennyiért. Sajnos legközelebb münchenben van ilyen
(én jelenleg több mint 3 hete várok hogy a Oneban kicseréljék az akkut...)
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
gusthy
veterán
68+33>100
-
mazsi1911
aktív tag
Nem kotekeszem, de hibás.
Forgalmaz, van Apple GSX. Ha Apple Certified vagy, vagy regisztralt helyen dolgozol, pl APR-ek, vagy akar kisebb telefon szervizek, vagy esetleg mint az iFixit, tudsz rendelni barmilyen alkatreszt, ami meg tamogatott. Pl i4 meg tamogatott.
#33 Budapesten van egy csomo APR, ami teljesen ugyanaz mint egy Apple Store. Oda barki beviheti a T-nel vasarolt kis telefonjat pl, és javitjak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Karácsonyi telefonajánló 2024
- Jövedelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÚJ AMD RYZEN 7 5800X 16x4.7GHz GAMER PC 32Gb RAM 1.0TB SSD RTX 3080 10GB GDDR6X WIN11 GAR!
- Logitech G923
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-10400F / 11400F + Új RTX 3050!!! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- 0 perces GameMAX Destroyer Tempered Glass WHITE házak számlával!
- Mind a új MAKULÁTLAN Apple MacBook Air 15" M3 2024 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia2025.10.17
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest