- iPhone topik
- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem csak az árakat kell összehasonlítani, hanem magát a piacot alkotó embereket, társadalmat is.
Mindeddig én is erről beszéltem. Azt viszont nem hiszem, hogy egy ilyen kütyü 117000Ft-ot ér és az mellett még durva havidíjat fizetsz 2 évig. Szerintem a forgalmazónak már magán a készüléken iszonyatos haszna van és ehhez jön még, hogy 2 évre lekötötted magad. Ha simán 40K-ért adnák, mint máshol akkor nem is lenne olyan nagy szám / státusszimbólum.
-
törölt tag
Igen, ott havi 8 ropogót fizet ki (40$) ebben benne van neki 450 perc bármikor bárhova, 5000 perc este és hétvégén és ha akar kér adatcsomagot plusz 3 ropogóért havonta ez összesen 11K. Itthon 5K-ért kap 200 percet összesen és 1GB adatforgalmat. És a készüléket több, mint duplaáron kapja. Még mindig nem kerek...
-
törölt tag
Amíg itthon a sznobság szimbóluma, addig nem szeretnék belemenni eget rengető vitába. A 100 milliós dolog nem tudom honnan jön, de az tuti, hogy az eladások legnagyobb része ott történik, ahol nem megy rá egy átlagember 2 havi fizetése. (Mindenki találja ki melyik országra gondoltam.) Nem mondom, hogy szar cucc, de el kell, hogy keserítsem az itthoni kopottkörmű, kopottfogú alma fanokat: odaát a 14 éves srácok szaladgálnak vele és egyáltalán nem számít nagy durranásnak. Ez az i-buzulás csak itthon megy nagyon, képzeljétek el, vannak olyan emberek akik csak szimplán használják, anélkül, hogy ezt minden hsz-ükben külön kihangsúlyoznák és magukat "superhuman"-nek tituálnák egy eszköz által.
Topic zárható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Filmvilág
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AliExpress tapasztalatok
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest