- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechArtist
aktív tag
válasz
Parallaxis #197 üzenetére
"No ezért lesz mindig is másodlagos platform az Android a fejlesztők szemében." Olvasd el a legutóbbi hsz-em 1. bekezdését.
-
TechArtist
aktív tag
válasz
Cyberpunk #195 üzenetére
Egy 2 perces teszt miatt nem akart fizetni, és én sem igazából, annyira azért nem érdekelt egyikünket sem ez a dolog, igazából egy 3. haverunk "erőltette" ezt. Pár száz forintot én sem sajnálok egy szoftverért, ha az tényleg kell.
Ja, iOS felhasználóknál nagyobb a fizetőkedv, mert több a tejbe aprítani való.
Pár játék, meg pár bench progi, franc se tudja már név szerint, nem most volt már.
-
TechArtist
aktív tag
válasz
Cyberpunk #189 üzenetére
iPhone-os ismerősömmel megakartuk nézni, hogy az ő telóján megy-e jobban ez meg az vagy az enyémen, és kb. így nézett ki a társalgás:
Én: xyz van iOS-re?
Ő: van de fizetős
Én: Oké, akkor nézzünk mást zyx van?
Ő: Nincs
Én: Hát abc?
Ő: Fizetősés ez így ment egy darabig...
Aztán mondom: szedd le torrentről
Ő: Nincs Jailbreak-elve a telóm
Én: Ok, akkor hagyjuk...Egyébként az ingyenes cuccoknál sem kell eltűrni a reklámokat, mert van ingyenes reklámmentesítő...
-
-
TechArtist
aktív tag
válasz
Cyberpunk #167 üzenetére
El nem tudod képzelni mennyire semleges vagyok ebben a témában, és nem, egyáltalán nem érdekel hány mag van egy teló procijában, meg hány Mhz, (régebben mondjuk én is geek szemmel néztem a telókat) épp ellenkezőleg, ha itthon lenne Moto-X azon az áron amin az USA-ban, nem gondolkodnék sokat a megvételén, annak ellenére sem, hogy egy S4 (amit sosem vennék) vagy egy HTC One (amit viszont vennék, ha kicsit kisebb lenne és a mostani telómmal nem lennék elégedett) sokkal jobban megéri, ha csak a hardvert nézzük. (Míg egy Moto-X nem röcög, addig egy S4 igen.) Sőt iPhone-t is vennék, ha nem lenne kisebb a kijelzője, mint 4,3 és nem lenne nagyobb, mint 4,4 (+vékonyabb lenne alul és felül a "kerete") és nem létezne Moto-X. (Külsőre pl. rohadtul tetszik az iPhone, szerencsére telót nem külsőre vesz aki normális.)
No ennyit erről.
-
TechArtist
aktív tag
Azért egy HTC One-t a büdös életben nem akasztasz meg, szóval ott rendben van a hardver is meg a szoftver is és mégsem 250 körüli árról indult.
Pont azért kéne olcsóbban adnia, mert sehol nincs hardveresen, tehát értékét tekintve elmarad attól a szinttől, amit a konkurensek nyújtanak a csúcskategóriában. Ha csak azt nézzük mikből áll, akkor 120-140-et ha ér, legalábbis 120-140-ért már bőven találsz wines és androidos telót is, amiben jobb hardver van, és android 4.2/4.3 óta igencsak nehéz úgy elb*szni valamit androidban, hogy röcögjön bármi is. (Persze vannak akiknek sikerül, de szerencsére nem ez az általános.)
-
TechArtist
aktív tag
Persze, tisztában vagyok vele, de ha akarna az Apple, akkor csökkenthetne központilag, egy ilyen telefon összeszereléssel együtt kevesebb, mint 200 dollárból kijön, szóval még ha alapból 180 körüli áron indulna, (210-250 helyett) akkor is lenne rajta jócskán profit/db.
Cyberpunk: Túlárazás alatt a hardveres összetételhez képesti túlárazást értem, egy S4-ben vagy egy note-ban 2x komolyabb hardver van, szóval ár/érték szempontjából jobban megéri, az más kérdés, hogy a Samu S4 hardver ide hardver oda, néha be-beröccen itt ott...
-
TechArtist
aktív tag
iPhone 5S
S = Same
Problem solved.
De komolyabbra fordítva, nem lenne ez rossz, ha nem lenne túlárazva, egy 180k-s nyitóval, ami pár hónap után 150k-ig esne vállalható lenne szerintem bárkinek, akinek nem sima 5-öse van, vagy az 5-ösnél jobb akármilyen androidosa vagy winese és akar/tud ennyit telefonra költeni (+minden személyes igénynek megfelel). Jó telefon, (egyelőre csak pletykákra támaszkodva) csak nem mindegy mennyiért 250-ért semmiképp...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest