- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Olyan jó olvasni a sok Android felhasználót, akik pedig megvásárolják a készüléküket, felpakolnak ilyen-olyan launchert és máris IT félistennek és a telekommunikáció avatott szakértőjének képzelik magukat.
Mesélek: Vannak olyan emberek, akiknek kell és jó az a kényelem, amit az Apple ökoszisztéma nyújtott és nyújt. Nincs kedvük migrálni másik platformra. Másrészt nincs igényük egy péklapáttal rohangálni, hogy bohócot csináljanak magukból minden alkalommal, amikor a fülükhöz emelik a készüléket.
(#128) Ricardo: Nekem speciel marhára nem hiányzik az NFC és ezután sem fogom használni. Az ismeretségi köröm sem használja ki, pedig bőven akad erre alkalmas eszköz.
(#127) Cyberpunk: Nem tudom miért rugóztok ezen a DLNA dolgon. Az iOS is el tud érni DLNA servert és ő maga is képes DLNA servert futtatni. Nem nagy trouvaille.
-
madgie
titán
"kb játéktelefonnak néz ki egy normális droid mellett."
Persze-persze, de mi az a normális droid?
Ricardo: meglehet, már ha egyáltalán belepakolják az iPhone-ba... úgy értem, korlátozás nélkül (ami ki van zárva)
Xero: régebben (mikor még tükörreflexes géppel fotóztam) azzal poénkodtak velem a haverok, hogy ha lesz saját gyereked, akkor nem fog felismerni akkor, ha nem takarja a gép a fél arcod
Na lassan ezt érzem a tepsifonoknál is
A kedvencem amúgy, amikor a presbyop negyvenes megmagyarázza, hogy ez azért jó, mert azon nagy a betű. Aha, köszi, az egészséges látású idomuljon a "beteghez"... legközelebb megmagyarázom egy étteremben, hogy az a normális, hogy minden étel laktózmentes (mert én laktózérkékeny vagyok).
-
-
madgie
titán
A számháborút jó eséllyel kinövi az ember húszéves korára
Elhiszem, ha valakinek fontos, hogy a Call Of Duty XY része butított plésztésönkettő grafikával, idegbajos irányítással 60 fps-sel fusson, ezért új telefont akar (én konzolt vennék ilyesmire, de mindegy)... vagy akármilyen indoka van rá, amiért minden félévben/évben le lehet nyomni a torkán az újabb kütyüket.
Nekem a telefon nem kell bonyolult dolgokra: telefon, VOIP, esetleg DoF kalkulátor, egy-két navigációs program, néha netezés. Pont ezért sz*rok nagy ívben a lehúzásokra, nem lesz sem iPhone 5S-em, de SGS4-em, sem Nexus8-am. ezekre a célokra bőven elég egy SGS2, iPhone 4, kisebb ziccerrel talán egy Lumia 520 is.Tizenhatperces csengőhangot sem akarok, a romok cserélgetése helyett is millió más dolgom akad, de mondom, ha valaki ezt szereti, hát hajrá.
-
Parallaxis
addikt
S3-S4 között kb 4x annyi uj (szoftver főleg) feature van, mint az 5-5S közt lesz
Amik 99%-a izzadtságszagú erőlködés, amit gyakorlatilag mindenki rögtön kikapcsol.
Saját véleményem Samsung felhasználóként az, hogy ezek helyett a marhaságok helyett inkább az optimalizálásra fordíthatnák az időt, meg a régebbi készülékek rendszerének szinten tartására (vicc az, hogy bejelenti a Google a 4.4-et, a Note 2-re meg még a 4.3 sem jelent meg. Érdekes az Apple meg tudja oldani a frissítéseket (ráadásul világszerte, egy időben és nem régiónként eltolva), a droidos gyártók ezen a téren még fényévekkel el vannak maradva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest