Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Aki mérnök/közgazdász és normálisan dolgozik az már kulák? Ez egy új infó volt számomra.
(#133) silmatauki: A server oldali push értesítések jobbak is mint a háttérben futtatott folyamatos kliens. A copy pastet szerintem nem sokan mondták haszontalannak előtte sem, de az iPhone megjelenése után nem sokkal alternatív vonalon már megoldott volt.
A 4" szerintem továbbra is marhaság, nem is örülök annyira a váltásnak, de haladni kell. Ugyan ilyen ellenérzéseim vannak a lightninggal kapcsolatban. -
Xero
nagyúr
Az ismeretségi körömben minden második embernél van dock connector, de lassan lightning is. Az autóm fejegységéből szintén dock csati lóg és a kesztyűtartóban is van egy tartalék kábel szivargyújtóval. A táskámban szintén van egy, az otthoni asztalon is egy asztali dock, valamint a nappaliban egy h/k bridge.
A Te szóhasználatoddal élve: Mi a faxért kérjek buzi microUSB-t?
-
Xero
nagyúr
15mp alatt rakok fel csengőhangot, bár már kinőttem a cserélgetős korszakból. Szerintem két éve a "best business tone" nevű örökzöld a csengőhangom.
Veled ellentétben nekem viszont nincs kedvem szórakozni mindenféle külső meghajtós megoldásokkal. Vannak softwarek, amikben katalogizálva vannak a dolgaim (iTunes, iPhoto) és pár pillanat alatt pakolok oda-vissza a segítségükkel tartalmakat. Ha nagyon vágyom arra, hogy speciális tartalmakat pakoljak fel lokálisan, akkor ott van pl az iFiles.
Tehát engem marhára nem tud érdekelni, hogy mibe lehet kártyát pakolni és hol van lehetőség mass storage üzemmódra. Az előbbit még el tudnám viselni, bár nagy igényem nincs rá, viszont az utóbbi fölött egyszerűen elhaladt az idő. Nem könyvtár struktúrában kell gondolkozni otthoni vonalon, hanem adatbázisokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest