- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Totheground #138 üzenetére
Igazából egy olyan verziónak lenne értelme, hogy csak a galériából engedjen küldeni képet/videót, vagy a hangrögzítővel felvett hangokat. Meg ugye esetleg névjegyet. Annak nem lennének jogi akadályai sem, azzal a kiadók sem buknának semmit. Plusz érthető ugye az Apple hozásállása, csak én mint user ezt leszarom.
Nézd meg a médialejátszók piacát. Csúnya dolog a töltögetés (jó, jogilag itt megtűrt kategória, stb, de mindenki tudja, hogy azért filmért zenéért fizetni kéne), de ott pl pont azzal hirdetik magukat, hogy mindenféle "warez" formátumot visz a gép. Persze mondom, érthető az Apple álláspontja. Valamint az is tény, hogy ez anno az első iPhone megjelenésekor jóval nagyobb hiányosság volt, mint ma. Manapság már csak nagyon gyenge kötözködésnek tartom ezt felhozni. Ettől függetlenül persze nagy ritkán jó lehetne, de ezerszer inkább az sbsettings kapcsolóit tenném bele a rendszerbe, mint ezt a funkciót. Ha jól tudom, van is rá megoldás jb után, 4.x-en volt valami valóban stabil megoldás, de pénzes tweak, annyira meg nem kell.
-
joey04
titán
ipod nanoba került is fm radio. szóval nem értem miért nincs iphone-ban. szerencsére nekem nem hiányzik.
-
joey04
titán
Ez sem rossz, meg persze ez sem.
Ettől függetlenül az újrarajzolt music app, a tárcsázó, és az új store sem tetszik, ahogy a szintén Apple által kiadott Podcasts alkalmazás sem. Az apró finomságokat továbbra is nagyon eltalálják, de ez az új grafikai irány elég gagyi számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- iPhone topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- iPhone 16 Pro Max 256GB napozós 12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest