- Huami Amazfit Bip okosóra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traianus
tag
Ha az átlagos felhasználó az, aki mindent a felhőben csinál és e-mailt küld a tőle 2 méterre álló embernek, akkor valóban fordítva ülök. Ezzel csak az a probléma, hogy nem így van.
Részemről befejeztem ezt a vitát, ha neked lételemed, hogy a hülyeséget szajkózod és égeted magadat a baromságokkal amit leírsz, nyugodtan tedd ezt -
Traianus
tag
Nekem nem az a bajom, hogy iPhone-al nem lehet fájlokat küldeni bluetooth-on, mert nincsen iPhone-om tehát nem érint, hanem az hogy itt néhány geek ítéletet mond egy hasznos dolog fölött és feleleslegesnek titulálja azt, csak azért, mert személyesen neki nincs rá szüksége.
-
Traianus
tag
Te valamit rosszul csinálsz, ha ennyi bajod van vele ... Normál esetben mindkét fél bekapcsolja, rányomsz hogy küldés elfogadja, átment. Egyébként nem tudom honnan veszitek, hogy mindenkinek van mobilinternet előfizetése, hogy állandóan azzal töltögesse le az e-mail címéről a képeket meg küldözgessen össze-vissza. Az meg, hogy pl iskolások használják nem tudom miért nyakatekert példa neked, szerintem ez is egy elég nagy piac de te nyilván jobban tudod ezt is
Ja és állandóan ezekkel az "én speciel" kezdetű példákkal jössz amikből általános következtetéseket vonsz le utána. Már megbocsáss ezt nem sértésből mondom tényleg, de kit érdekel az, hogy te speciel egy azaz egy ember nem igényled ezt a funkciót? Még akad itt vagy 4 akinek nem kell, de mindegyikőtökre jut 5 olyan, aki szerint meg jó lenne.. Ez alapján te hogy vonod le azt a következtetést, hogy szükségtelen?xD
-
Traianus
tag
"Szóval szegény UK pógárok, mivel annyira el vannak maradva internyet infrastruktúrával, így ha el akarnak küldeni pl. a céges partnernek egy dokumentumot, mint olyat, akkor felszállnak a vonatra, megkeresik az illetőt személyesen és mobiljukat fenyegetően ráfogva BT-al átküldik neki a cuccost."
Nem olvastam végig minden hsz-t, de mintha pont arról lett volna szó, hogy amikor 2 méterre vagytok egymástól, ne kelljen már e-mail-t küldeni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- sziku69: Szólánc.
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest