Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem az utolsó bekezdéssel mindenki egyetért.
A vita szerintem részben félreértésből fakad, mert az elején elhangzott egy olyan állítás, hogy a BT file küldés fölösleges. Ez lehet, hogy igaz azokra, akiknek van mobilnet elérése ÉS nem akarnak file-t küldeni a 3G/4G lefedettségen kívül, de azoknál, akiknél szűk keresztmetszet a mobilnet (földrajzi vagy anyagi okokból), azoknál hasznos funkció.
És itt nem a BT technikán van a hangsúly, hanem egy mobilhálózattól független korlátlanul ingyenes adatátviteli technikáról, amivel még a kislányom butafonjára is tudok háttérképet küldeni.
-
válasz
Touch-ko #156 üzenetére
Szerintem a vita abban a fázisban régen nem arról szólt, hogy valaki kifogásolta volna, hogy az iPhone-ban nincs BT file küldés, hanem arról, hogy többen azt mondták, hogy az egy általánosságban (tehát iPhone-tól függetlenül) felesleges funkció, és ezzel nem értett egyet néhány emberke (pl. [link]).
Azzal szerintem mindenki egyet ért, hogy egyre kevesebb embernek van rá szüksége, de sokan szeretnének mobilnet által nem lefedett helyen fájlokat küldeni egyik készülékről a másikra. -
Szerintem meg fölösleges meggyőzni egymást a saját igényeitekről.
Fogadjátok el mindketten, hogy egyiknek nincs szüksége a BT file átvitelre, a másiknak meg van.
Mindkét igényt ki tudja elégíteni a jelenlegi kínálat, és ezzel rendben is van minden. -
válasz
Gadgetfan_ #116 üzenetére
Ha az emberek egy részének szüksége van rá, akkor már hasznos a funkció.
Senki nem állította, hogy mindenkinek szüksége van rá. -
válasz
agyas11111 #97 üzenetére
Rendben, neked ez a véleményed, nekem pedig más.
További szép napot! -
válasz
agyas11111 #94 üzenetére
Jó, akkor rossz a példa.
De a mondandóm lényege változatlanul az, hogy vannak esetek, amikor nincs mobilnet pl. Niagara vízesés, Yellowstone park (hogy még véletlenül se "Magyarisztán"-ról beszéljek.), ahol még GPRS sincs, de azért a fényképeket átküldenéd másoknak.
Tudom, ebben a példában is biztos van valami, amibe bele lehet kötni. -
válasz
agyas11111 #86 üzenetére
Ez a repülős céges dolog csak egy példa volt.
Hogy mindenki értse: Akkor jön jól a BT, ha nincs mobilnet.
-
válasz
hallerlaller #44 üzenetére
Ehhez is kell Wifi vagy mobilnet, mert felhővel műxik.
-
Háát, amikor cégestül repültünk 3-4 órát, akkor hatalmas népszerűségnek örvendett a BT... És ennek köze nincs Mo.-hoz, kint sincs 3G térerő mindenhol, ahol pl. jó lenne zenét hallgatni, vagy elolvasni előre egy prezentációt, vagy könyvet, vagy akármit...
Ritkán van rá szükség, de ez nem jelenti azt, hogy egyáltalán nincs.
Van, akinek nem hiányzik, és van, akinek igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest