Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Touch-ko

őstag

válasz Traianus #137 üzenetére

Mivel az iPhone tulajok nagyon nagy resze elofizuval veszi a telefont, amihez jar net elerhetoseg, mellesleg Mo-tol nyugatra mar par dollarert, vagy fontert, esetleg euroert lehet kapni netes elofizetest, igy a felhasznalok jelentos reszenek van net az iPhone-jan. Hidd el, eleg sok ismerosomnek van iPhone-ja (nem 10-20, hanem tobb) es mindenkinek van netes elofizetese. Csak otthon megy ez, hogy `veszek egy iPhone-t mert fel akarok vele vagni`, es netre mar nem futja, no meg a 300 forintos Appokra sem :)

Tovabba szerinted a kepekre nincs szerzoi jog? Ha en lovok par kepet, az mas, viszont vannak olyan kepek amiken ugyanugy szerzoi jogvedelem van. Ezt hogyan tudod kikuszobolni?

Tovabba az Apple tudja, hogy vannak eszkozok amiken van BT. Egyszeruen nem ertem hogy miert kellene azzal foglalkoznia, hogy valaki nem tud mondjuk a Samsung telefonrol mp3-at, vagy fingos videot atkuldeni az Apple telefonjara..

Tovabba azt sem ertem, hogy a 21. szazadban miert kell eroltetni a BT-t. Ennyi erovel szidhatnank az iPhone-t, mert nincs benne Flopyy meghajto. Miert nincs? Mi van, ha eppen floppyrol akarok valamit atmasolni az iPhone-ra? Menjek haza, es ott csinaljam mert nincs az iPhone-on floppy meghajto?? Ez kb hasonlo pelda, mint amin 1-2 ember frocsog, kommentek ota.

Ezt az utolso mondatreszt pedig Everman-nek irtad, de engedd meg, hogy reagaljak ra:

`a hülyeséget szajkózod és égeted magadat a baromságokkal amit leírsz, nyugodtan tedd ezt `

-Szerintem nem O egeti magat a baromsagaival, hanem Te.

Tovabba megint oda jutottunk, hogy miert sz.r az Apple, meg az iPhone.. Nem kellett 120 komment sem, maris itt vannak a TROLLOK!

Felhaborito, hogy nem lehet normalisan forumosni 1-2 troll miatt. Nem tetszik, nem erdekel az Apple?? Akkor ne vedd meg, ne olvasd a forumot, a cikkeket rola. Ha valamit nem szeretek, vagy nem erdekel nem olvasom. Nem jarok meleg vagy tranny forumokra, vagy nem olvasok szobrasz forumot, mert nem erdekel. Ettol meg nem megyek oda trollkodni sem.

Ez most az osszes trollnak szolt!

• Everman

addikt

válasz Traianus #135 üzenetére

"hanem az hogy itt néhány geek ítéletet mond egy hasznos dolog fölött és feleleslegesnek titulálja azt"

Fordítva ülsz a lovon :D
    Pár geek fontosnak tart egy olyan funkciót, amit a felhasználók zöme soha nem használ, ez a valós helyzet.

• Everman

addikt

válasz Traianus #106 üzenetére

"Normál esetben mindkét fél bekapcsolja, rányomsz hogy küldés elfogadja, átment."

Ez az ami a legritkább esetben történik.

"Egyébként nem tudom honnan veszitek, hogy mindenkinek van mobilinternet előfizetése, hogy állandóan azzal töltögesse le az e-mail címéről a képeket meg küldözgessen össze-vissza."

Egy mai smartphone net nélkül nem sok mindenre jó, max játékra.

"Az meg, hogy pl iskolások használják nem tudom miért nyakatekert példa neked, szerintem ez is egy elég nagy piac"

Nem figyelsz, én az egyetlen normál példaként hoztam ezt fel. Az iskolások egyébként kinek piac?

"Ez alapján te hogy vonod le azt a következtetést, hogy szükségtelen?xD"

Elég sok embert ismerek, de egyet nem tudnék mondani, aki ne nézne nagyot, ha bármit BT-on szeretnék neki átküldeni.

De már írtam, akinek kell, az meg tudja oldani bármelyik rendszeren, akár iOS-en is. Gyárilag meg nem sokára egyiken sem lesz elérhető a mai formában.

• Everman

addikt

válasz Traianus #82 üzenetére

"Nem olvastam végig minden hsz-t, de mintha pont arról lett volna szó, hogy amikor 2 méterre vagytok egymástól, ne kelljen már e-mail-t küldeni..."

Ne is, hisz a fejletlen nyugati infrastruktúra miatt a BT-vel sokkal gyorsabb, egyszerűbb és szárazabb érzés. :)

Bár én még mindig nem tudok életszerű okot arra, hogy bárki telefonjára bármit küldjek a sajátomról. De hát én már csak ilyen elmaradott vagyok, aki nem használ már ilyen lassú és körülményes dolgokat, mint a BT.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés