- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
Haszontalan funkcio? Igen, szamomra is az. Viszont ha tobbmillio embernek megfelel az iPhone ugy, hogy BT filekuldes nem lehetseges, akkor lehet, hogy igazuk van.
Tovabba arra amire az esetek 99%-a (itt is emlitve lett a zene, video, stb) fileok megosztasa illegalis, es ezert itt nalunk siman penzbuntetes, esetleg borton jar.. Szoval el lehet itelni valakit olyan dologert, amivel megakadalyozza a zene, kep, video tartalmak illegalis terjedeset, mas kerdes, hogy etikus-e elitelni valamit, vagy valakit amiatt, mert tesz a kalozkodas ellen..
Aki ezert elitel valamit, vagy valakit, annak eleg nagy baj van a fejeben, illetve az igazsagerzete: ZERO
-
Touch-ko
őstag
" ...ÉS nem akarnak file-t küldeni a 3G/4G lefedettségen kívül, de azoknál, akiknél szűk keresztmetszet a mobilnet (földrajzi vagy anyagi okokból), azoknál hasznos funkció."
Az emberek nagyresze a fejlett vilagban nagyvarosokban el. Ezeken a helyeken van 3G, ill. 4G lefedettseg. Nem nagyon lattam meg tibeti foldmuvest azert panaszkodni, mert a felso arkategorias telefonjan nincs 3G. Persze elofordulhat, de nem jellemzo. Errol pedig nem egy keszulekgyarto tehet, hanem a szolgaltato.
Tovabba aki anyagi okokbol nem engedhet meg netes elofizetest, de iPhone-ja van, nos, hat az meg is erdemli. Mivel az iPhone-hoz elofizetes eseten van net, igy altalaban kartyafuggetlen vagy feltoltokartyas keszulekrol beszelunk. Mindket esetben (foleg otthon) magas az ara. Ha valaki egy felso arkategorias telefont megengedhet, de parezer forintert netet mar nem, az eleg paradoxon, nemigaz?Nem lehetne vegre ejteni a temat?
-
Everman
addikt
"De a mondandóm lényege változatlanul az, hogy vannak esetek, amikor nincs mobilnet (Niagara vízesés, Yellowstone park, hogy még véletlenül se "Magyarisztán"-ról beszéljek.), ahol még GPRS sincs, de azért a fényképeket átküldenéd másoknak."
És a Niagara vízesésnél ugyan már kinek és miért küldenél BT-n képeket?
Én speciel max a családnak küldenék haza, ez esetben meg a hajadra kenheted a BT fájltranszfert.Az a baj, hogy a BT-s küldözgetéssel kapcsolatban mindig csak izzadtságszagú erőltetett példákat tudtok felhozni, normál esetben én egyedül gyerekeknél láttam ezt használni, mert a suliban ezzel kényelmesen lehet egymásnak átküldeni csengőhangokat és vicces videókat.
Ettől eltekintve ötletem sincs mire lenne jó.
Mindegyik készülékemben van erre lehetőség (sőt még iOS alá is van erre megoldás), de soha nem volt rá szükségem (illetve egyszer próbáltam névjegyet küldeni egy Nokiára az SGS-ről, az sem sikerült és 3 perc vacakolás után inkább megcsörgettem az illetőt és elmentette a számom, ez megvolt 5 másodperc alatt).
Egyszerűen ami elavul, az elavul. Az Android kivételével a többi mobil OS-ben már nincs is benne ez a lehetőség, mint ahogy a Flash sincs (igaz ez utóbbi Androidra sem lesz már sokáig, mert a 4.1-re már nem lesz eleve, augusztus 15-től meg a régebbi rendszerekre sem lesz elérhető a Play-ből).
-
agyas11111
tag
van am, a közeledben levö embernek megmutatom a telefonon. Otthon neten meg mikor az albumomat keszitem el a kirandulasrol, megosztom, atküldöm stb. Ki a fene BT-ozik ilyen helyzetben megis?
Varj, varj, ne menj meg tovabba turan, tartsd a tempot, mig ater a keped! Egy videohoz meg majd lemerited az akksit is annyit varsz
Semmilyen helyzetben nem tudom aterezni tenyleg. -
dani3l
őstag
Most mondjam azt, hogy egy kezemen meg tudom szamolni, hogy az elmult masfel evben (hogy csak az utolso, androidos telefonomat emlitsem) hanyszor küldtem valamit bluetoothon?
Es ez a tölünk nyugatabbra lakoknak meg kevesbe relevans dolog szerintem, mert elküldi pl mailbem, vagy fölteszi dropboxba vagy valami hasonloba azt' viszlat. Nem mindenhol merik arany aron a mobilnetet..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest