Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
válasz
<Adamsky> #123 üzenetére
" Olyan, mintha az általad említett FM vevő is ott lenne, de mondjuk csak a Mária Rádiót lehetne rajta fogni."
Kapaszkodj meg az asztal szélében, ott van az az FM vevő, sőt adó is, de csak arra van használva, hogy a Nike futócipő szenzorával kommunikáljon
Erre még én is azt mondom, hogy baromság, de ez van. -
Everman
addikt
válasz
<Adamsky> #107 üzenetére
"BT nem csak file küldésre jó, hanem pl. egy tablet-hez hozzá tudsz kötni egy külső GPS vevőt. Szerinted ipad-nál lehet ilyet (jailbreak nélkül)?"
El vagy tévedve (illetve én nem voltam egyértelmű)...
Nem a BT az elavult (sőt azt folyamatosan fejlesztik), hanem az ezen alapuló fájlcsere, én erről írok végig. Az egyéb felhasználása audio és más eszközök illesztése más történet és szükséges.Egyébként tudtommal nem lehet.
"Ez a másik amit írtam, hogy almáéknál és picipuhánál tuti nem ezért korlátozott a készülékek BT képessége. Hanem mert mindent kontroll alatt akarnak tartani. "
Illetve azért, mert legtöbbször olyan tartalmat akarnak megosztani, ami illegális és ezt előzik meg.
"A másik kedvencem az iTunes. Tudtommal egy almás készüléket csak egyetlen készülékkel lehet szinkronizálni."
Igen és nem
Sokan nem értik, hogy az Apple-nél nem a telefon, vagy a lejátszó a központ, hanem az iTunes Library, az eszközök csak ennek fizikai kiterjesztései így közvetlenül ehhez kötődnek.
Ha több géppel akarod szinkronizálni, akkor mindegyiken ugyanannak az iTunes Librarynak kell jelen lenni.
Ez is a jogvédelem miatt szükséges és kivételesen nem az Apple sara, hanem a kiadóké, akik csak ilyen feltételek mellett szerződtek az Apple-vel. -
agyas11111
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Honda topik
- Házimozi belépő szinten
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Google Chrome
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest