- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
blade zte #71 üzenetére
A Buzzfeed beszámolója szerint a valósághű megjelenítés érdekében a virtuális kezelőszervek felülete a gravitációs szenzor jelétől függően úgy változik, mintha csak valódi térbeli tárgyon játszana a fény.
Az arnyekos dolog, amire Te gondolsz, az kesöbb fog jönni, azokkal a szenzorokkal, amik a feny iranyat is erzekelni tudjak. Itt csupan annyi törtenik, hogy a kis gombon "megcsillano" feny a gravitacios szenzor mozgasanak megfelelöen valtozik. Tehat tökmindegy, honnan süt a nap.
Nem kell ennek komoly jelentöseget tulajdonitan, jol nez ki, azt' annyi. Kesz. -
dani3l
őstag
válasz
blade zte #68 üzenetére
Meg ne haragudj, de egy szot nem ertek ebböl a hozzaszolasbol, pedig jonehanyszor elolvastam...
(#67) 06209976900: Igazad van, ez valoban nem egy hir, es szerintem mar kisse szanalmas is, de ez az en velemenyem. Mindenesetre ha ez a kis feature csöndben, fü alatt kerül be az os-be, es egy gyanutlan juzer veszi eszre, akkor tuti biztos, hogy nem hisztiztek volna ennyien, hogy ezt most mer' kell, hanem mindenki bologatott volna, hogy igen, ez valoban jol nez ki (meg ha ertelme nincs, akkor is).
Konvertalgatni nem kell (talan csak a FLAC fileokat, de lehet, hogy arra is van nativ progi, nem tudom, nem hasznalom), csak meg kell tanulni hasznalni.
De mar biztos sokszor le lett irva (en is leirtam mar), hogy aki iPhonet vesz, az valoszinü tisztaban van a hatranyaival, es ugy veszi. Ha meg nincsen, akkor nem is erdekli. Szoval akinek valami nem felel meg, az nem veszi meg, es kesz, ilyen egyszerü.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Napirajz könyv
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest