Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dani3l

őstag

válasz blade zte #71 üzenetére

A Buzzfeed beszámolója szerint a valósághű megjelenítés érdekében a virtuális kezelőszervek felülete a gravitációs szenzor jelétől függően úgy változik, mintha csak valódi térbeli tárgyon játszana a fény.

Az arnyekos dolog, amire Te gondolsz, az kesöbb fog jönni, azokkal a szenzorokkal, amik a feny iranyat is erzekelni tudjak. Itt csupan annyi törtenik, hogy a kis gombon "megcsillano" feny a gravitacios szenzor mozgasanak megfelelöen valtozik. Tehat tökmindegy, honnan süt a nap.
    Nem kell ennek komoly jelentöseget tulajdonitan, jol nez ki, azt' annyi. Kesz. :)

• dani3l

őstag

válasz blade zte #68 üzenetére

:F Meg ne haragudj, de egy szot nem ertek ebböl a hozzaszolasbol, pedig jonehanyszor elolvastam...

(#67) 06209976900: Igazad van, ez valoban nem egy hir, es szerintem mar kisse szanalmas is, de ez az en velemenyem. Mindenesetre ha ez a kis feature csöndben, fü alatt kerül be az os-be, es egy gyanutlan juzer veszi eszre, akkor tuti biztos, hogy nem hisztiztek volna ennyien, hogy ezt most mer' kell, hanem mindenki bologatott volna, hogy igen, ez valoban jol nez ki (meg ha ertelme nincs, akkor is).

Konvertalgatni nem kell (talan csak a FLAC fileokat, de lehet, hogy arra is van nativ progi, nem tudom, nem hasznalom), csak meg kell tanulni hasznalni.

De mar biztos sokszor le lett irva (en is leirtam mar), hogy aki iPhonet vesz, az valoszinü tisztaban van a hatranyaival, es ugy veszi. Ha meg nincsen, akkor nem is erdekli. Szoval akinek valami nem felel meg, az nem veszi meg, es kesz, ilyen egyszerü.

Új hozzászólás Aktív témák