Hirdetés
- Mobil flották
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Egy cikkben bármilyen helyes tartalmú linket el lehet helyezni, attól még a leközölt mondatok jelentését önmagukban kell vizsgálni. A linkelt tartalomért annak a szerzője felel aki jegyezte, ahonnan meg nyílik a link - jelen esetben ez a cikk - ott a szerző és a közreadó média vállal felelőséget.
Pl. Ha valaki írna egy cikket arról, hogy Torvalds a Linuxot az "XXXX" cég vagy magánszemély szerzői jogait megsértve indította útjára, de közben elhelyez 6 linket a címlapos írásában, ami ennek ellenkezőjéről szól, attól még a cikkben leírtak kritika tárgyává tehetők. Ha pedig valakinek sérti az érdekeit, akkor lehet kérni helyreigazítást is. Pitinek látszó ügyekben is.
-
fsb1000
nagyúr
Én a cikket olvasom, és az általam idézett része olyan állítást tartalmaz, ami akár még egy helyreigazítási procedurát is megérne. Főleg ha azt is figyelembe vesszük, hogy nem az első eset, hogy az MS-el szemben ténybeli állításokat próbálnak nyelvatani zsonglörködéssél magyarázni. (lásd excel hiba)
Van korábbi elözmény is .. egy cikk a MS kontra Wiki ügyében.
Idéznék egy moderátori kommentet a cikk alól:"Nem ertek egyet a cikk konklúziójával.
A Wikipediának elsődlegesen helyes információt kell közölnie. Mit ér a szabadság hülyén?"Én meg azt írom:
Nem értem a szerzőt. A cikk nyelvezetéből látszik, hogy magabiztosan fogalmaz és érti is amit ír.
A Prohardveren "elsődlegesen helyes információt kell közölnie" Mit ér a szabadság ha hülyének néznek?. -
-
floatr
veterán
Ámerikában már feltalálták pl a chrome-ie motor integrációt, amit GPO-val lehet összecsavarozni, hogy melyik tartományban melyik motor szaladgáljon. Nem is értem, hogy miért szívatják magukat komolynak vélt emberek.
Amikor az egyik partnernek hasonló gondjaik voltak IE6-tal, akkor dobtuk nekik ezt a mentőövet, de képtelenek voltak megemészteni, miközben már ők maguk is chrome-ot használnak privát használatra.
Új hozzászólás Aktív témák
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi