- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
Attól, hogy te nem teszed hozzá, hogy valószínűleg, még nem lesz biztos az állításod.
3 fajta mérés van/lehet: GT2, GT3, GT3e
Eddig senki nem tudja, hogy egy GT2 + eDRAM hatása mi lenne. Én megelőlegzem, hogy a GT2e és a GT3e között akkora különbség lenne, mint a GT2 és GT3 között.De átfogalmazom: ha GT2e és GT3e között 30% különbség lenne, akkor is ezt mondanád?
-
MongolZ
addikt
"ha az eDRAM megoldja a chip teljesítményproblémját, akkor az nekem nem az architektúra skálázhatóságában utal problémára, hanem DDR3 által kielégíthetetlen sávszélesség-igényre."
Ez nem igaz, mert valószínűleg a GT2 konfig is sokat gyorsulna az eDRAM-mtól. Inenntől kezdve nem lenne hatalmas előrelépés a GT2 + eDRAM és a GT3 + eDRAM között, tehát megintcsak nem a memsávszél lenne a ludas. De remélem ezt Abu-ék ki tudják majd tesztelni a GT3e fele feldolgozójának letiltásával, hátha lehetséges.
[ Módosította: radi8tor ]
-
MongolZ
addikt
válasz
dozsabalint #108 üzenetére
Mert? Lasasn alig lesz olyan játék, amelyet kompromisszumok mellett nem tudnak normális sebességgel futtatni. Nemsokára hozni fogják egy 7750 sebességét, ez hol nem elég? Az emberek 99%-ának az.
Már ne haragudj, de tipikusan az a szűklátókörű ember vagy, aki a mában él és a jövőre egy percig sem gondol. -
MongolZ
addikt
válasz
dozsabalint #96 üzenetére
Te most viccelsz, ugye? Nézz meg egy AMD APU üresfogyasztási adatát.
-
MongolZ
addikt
válasz
FollowTheORI #90 üzenetére
Az már igen jó előrelépés. Várom a ph-s tesztet
-
MongolZ
addikt
CPU terén nagyobb előrelépést vártam én is - bár az is igaz, hogy amit a 3770 tud, az is bőven elég, sőt. GPU terén jó az irány, kíváncsi vagyok a 5xxx sorozatra. Kétségbeejtő az AMD procik CPU-jának teljesítmény/fogyasztás mutatója. Várom az AMD válaszát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen R5 5600G / 6 mag / 12 szál / IGP-s /Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD A10-9700 / 4 mag / Integrált Radeon R7 / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest