- Magisk
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
(#134) woland_y2k
"nem a "rondasag" volt a lenyeg....."
Tudom, ezt csak mellékesen jegyeztem meg. Számomra rengeteg, a napi használatban zavaró dolog van a WP-ben. Például WP-ben nem tudom automatizálni a telefonom működését, le kellene mondanom a legjobb billentyűzetről, vagy hogy a legrosszabb kialakítású névjegyzéket nézegethetném, ha ilyen telefonom lenne. Hogy emellé még ronda is (ez ízlésfüggő), az már csak hab a tortán.
Szerk: egyszerűen nem látok semmit, amit a WP pluszban nyújtana nekem az Androidhoz képest... Van valakinek valami ötlete? Mert én csak a hátrányait látom...
-
martonx
veterán
Mert a Nokián kívül a többiek érezhető mennyiségű wp8-as készüléket adtak el, mi? Idén a Nokián kívül senki be se jelentett wp8-as, winRT-s készüléket, ami azért eléggé sokat mondó. Namost ebben a helyzetben tényleg semmi értelme licenszdíjjal szórakozni.
Abban meg szerintem te is egyetértesz, hogy az a licenszdíj, amit a Nokia fizet, immár az egyik zsebből a másikba esete.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest