Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapo83
aktív tag
válasz
#56573440 #82 üzenetére
Note 8-on szívok vele. A retinacsoda meg nem kényelmes abból a távolságból. Viszont ha épp nem a kocsiban használom akkor 99%-ban még most is a tapiszenzor amit használok. Nekem kézreesik és már megszoktam.
Remélem lesz nyálból DNS-t kiolvasó rendszer is. Biztos sokan rámennének a gyártók meg versenyezhetnének hogy kinek lesz először hering ízesítésű telefonja. De legalább kevesebbszer kérnék el a telefont a haverok hogy telefonáljanak róla...
-
Csapo83
aktív tag
Az ötlet és az irány jó és tetszik. Én azért várok vele még amire csak emiatt cserélek.
-
Csapo83
aktív tag
Nézd meg hogy sokan hogy fogják azt a szerencsétlen telefont...
Ha az ember megszokja hogy úgy fogja hogy az egyensúlyba legyen és ne akarjon kiesni azonnal a kezedből akkor azt tartom "természetes" fogásnak. Ha egy ekkora batárt az alsó harmadánál fogsz meg és elkezdessz meggebedni hogy elérd a szenzort akkor ne csodálkozz hogy nem fog menni.Leírva elég hülyen hangzik de ha a kezedbe kerül egy S8+ vagy Note8 akkor hamar ráérzel és érteni fogod mit próbálok leírni.
-
Csapo83
aktív tag
Nem rég váltottam S8+ ról Note 8 ra és minden gond nélkül használom az ujjlenyomatolvasót. Van egy természetes kéztartás amit ha megszok az ember ( kb egy nap ) akkor utánna már nincsen gond. Amúgy meg az írisz szenzort is használom és semmi gondom vele. Tényleg túl van spilázva egy kicsit a dolog...
-
Csapo83
aktív tag
válasz
balazs1022 #20 üzenetére
Hát az a védőréteg nagyon gyatrának tűnik így a vázlat alapján... kb 0.05-0.1mm lehet?!
Nem tudom hogy mit érhet így...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest