- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- A OnePlus 11 is Android 15-re váltott
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Ez rettenetesen néz ki.
5G routered van? Van kedved tesztelni? ---> https://hardverapro.hu/apro/5g_routerrel_rendelkezoket_keresek_tesztelesre/hsz_1-50.html
-
veterán
Kabaré az a hatalmas notch.
-
nozs23
addikt
Még mindig katasztrófa ez hátlap.
-
tom_87
tag
Öntőforma? Az öntőformában nem a negítv oldalnak kellene lennie (iPhone felirat, Apple logo)? Ezek inkább prototípus - homokformába öntött - hátlapok.
By the way: ha iyen lesz a kamerarendszer a hátlapon, akkor (szerintem) megszületik a bibircsókos okostelefon.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 7 Pro (12/256)
-
<Lacy85>
addikt
Oké, ízlésen nem vitázunk, a szépség meg szubjektív, de.....
Ez valami kegyetlen ronda. -
Kokzor
aktív tag
Nekem már ránézésre is fura az egész. Ez inkább olyan, mintha valaki játszadozott volna az esztergálóval és ez lett a dologból.
-
mizoli
addikt
Ezzel akarják elriasztani a vásárlókat. Bár, ha rajta van az alma logo...
-
<Adamsky>
nagyúr
Hááát, a dudorkamera egy ideje már az életünk része (a tiéteké legalábbis ). Ebből kiindulva nem kéne meglepődni, hogy a három lencsés + vakus megoldás így néz ki. Szép, mint egy lóharapás.
[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
Undorító, de biztosan milliók fogják venni, mert eppppől.
Megyen!
-
legenda
Nem, ugye nem így fog kinézni?!?!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
weberzolee
aktív tag
Háát...Nem szép. Ugyanakkor nyilván nem véletlen az elrendezés, a lencsék így egyforma távolságra vannak egymástól aminek biztosan van szerepe a képalkotásnál.
A méretváltozásnál én inkább arra tippelnék (reménykedem) hogy ha az XS kategória nő, akkor az XR csökken, így lesz olcsó kiskijelzős, drágább közepes és nagyondrága nagy. Szerintem a nagyobb kijelző többet nyom a mérlegen mint a dupla kamera, így az XR az XS piacát rontja.
-
Maxxy10
addikt
Borzalmas...
-
Mr.Silkó
veterán
Hát.. nem mondom, hogy így elsőre szép, de mondjuk meg sem akadok rajta annyira, mint amennyire az itteni többséget felzaklatja a látvány.
De hát szeptemberig úgyis bőven van még idő.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Remélem ilyen lesz
-
Atlantis
veterán
Nem tudom, mikor nézegeti valaki a telefon hátulját...engem pl.: hidegen hagy, hogy az hogyan néz ki.
Elölről meg semmi rendkívüli, eddigiek alapján nem a design lesz a kérdés, hanem az árpolitika, hogy ott lesz-e valami változás.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Quqesz
nagyúr
Némmá becsúszott balra a mate 20/pro kameraszigete.... (aztán majd vki elmondja, hogy az alma találta ki előbb, de csak most vette elő... ).
Viccet félretéve így a sarokba téve nem az igazi.....de nem ettől lesz jó egy telefon.Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
veterán
-
nozs23
addikt
válasz #Morcosmedve #20 üzenetére
Az utóbbi években már ezek a korai leak-ek is hitelesnek bizonyultak.
(#19) PreikeStoleN
Akkor két napja még neked is mindegy volt, hogy néz ki. -
Teo.
aktív tag
Nem. Ennyire ronda nem lehet. Ilyen ronda egyszerűen nem lehet.
5110\3410\OT565\6600\6630\5800\N97mini\710\N93\625\640\1020. 3S\Note4\Note5\Mate20\Mate20X⁵G. 13ProMax - ThinkPadT500\T520
-
-
veterán
-
veterán
-
Crafter32
őstag
Érdemi változás, akkor nem lesz. Utóbbi pár évben 2x volt változás, a 6s és az X-nél. Akinek X van annak felesleges telefont cserélni, mert sokkal többet nem fog kapni a pénzéért.
-
Atlantis
veterán
Biztos vannak ilyenek is, de ne általánosítsunk.
#27: Én is ettől tartok, pedig a csökkentés indokoltabb lenne. Remény hal meg utoljára.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Narancskoma
tag
Borzalmasan néz ki az így elrendezett 3 kamera.
-
joey04
titán
A 3D-s vackon ocsmány. a CAD alapján készült render már nem vészes annyira. Nekem a Mate 20 Pro hátulja tetszik, az szebb ennél, csak akkor meg copy lenne, gondolom valamit akartak rajta variálni.
-
SkyLine3000
addikt
Eleje-hátulja hányingerkeltő...
-
unskillful
aktív tag
Nyilván nem akarták hogy bárki is azzal vádolja őket, hogy a Huawei-ről koppintanak, ezért áthelyezték a négyszögletes kamera szigetet a hátlapon a sarokba, illetve azon belül is változtattak a kamerák elrendezésén, biztos ami biztos... Már csak a marketing szöveg hiányzik, hogy miért sokkal jobb ez az elrendezés, mint a Huawei féle, illetve hogy ez az igazi innováció...
The Devil whispered in my ear: your not strong enough to withstand the storm. Today I whispered to the Devil's ear... I am the storm
-
nozs23
addikt
válasz unskillful #34 üzenetére
A Huawei találta ki a négyzetet? Szerintem pont leszarják hogy néz ki a M20, ahogy az iPhone felhasználók többsége is. Azért van a bal sarokban, mert minden iPhone-on ott volt. Az Apple soha nem ment mások után dizájnban, az i6 kialakitást gyakorlatilag 4-5 évig el tudták eladni.
-
Tibee86
nagyúr
A hétvégi popcorn topik...
-
judas13
addikt
Ha ekkora mega lesz majd az a notch azért külön gratula. A hátlapot még nem akarom értelmezni.
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
SkyLine3000
addikt
Azért hihetetlen, h az Apple nem lát a notch-nál tovább. Nem veszik észre, h van szebb/jobb megoldás?
-
bitblueduck
senior tag
válasz SkyLine3000 #38 üzenetére
Igazából csak szebb van, meg többnyire jobb is. Az én maradi ízlésemnek a káva jön be.
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
-
joey04
titán
A szebb szubjektív (kameralyuk gáz), jobb meg nem nagyon van, a motorikus dolgok sérülékenyebbek. Azt el tudom fogadni, hogy valaki inkább nézi a nagyobb kávát, és feladja az extra kijelzőt.
-
roli543
őstag
Az remélem megvan, hogy notchban van a TrueDept rendszer, ami egy szimpla kameralyukkal, vagy vízcsepp notchal lehetetlen megoldani. Ezért marad ez a notch a következő generáción is, ennyire egyszerű.
A hátlap érdekes, nekem a Xs hátlapja bejön nagyon, de ez a sakktábla méretű dudor, szokni kell az fix
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
Kokzor
aktív tag
Maximum képeken tűnik gáznak a kameralyuk. A valóságban meg sokkal jobb, mint a (nagy) noccs. Volt iPhone X-em és van is S10+ om, szóval van mihez hasonlítani. A noccs zavart, a kameralyuk meg egyáltalán nem feltűnő nekem. Videóknál és játékoknál se takar ki annyit, mint az iPhone féle noccs.
[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
-
Teal'C
veterán
válasz TheBikerider #19 üzenetére
Na ebben 100% ig igazad van. Nekem eddig sem volt a szívem csücske a cég ez után sem lesz
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Balzak83
senior tag
Azt már elképzelni sem merem, hogy fognak kinézni a tokok, ha a kamerasziget mellett még az alma logót is ki kell vágni
-
enginev3.0
félisten
Hát ez nagyon bazári
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Kamikaze75
tag
Döbbenetes hogy a világ egyik "leghíresebb......" márkája teljesen tanácstalanság uralkodik formatervezésben,innovációban.
Steve Jobs álltal megalkotott formavilágon nem tudnak újítani sőt még tönkre is teszik....
Mintha egy rakás idióta tervezné ezt a szart.....méltatlan ez a logo erre a ipari hulladékra....
Hiába a rengeteg pénz mert kimutatták hogy az apple rendelkezik az egyik legtöbb készpénzel a világon a cégek közül.....ha egy rakás barom kezében van ez......
Nem mai cikk de azóta csődbe nem mentek szerintem...
http://aggerinvest.hu/2017/05/15/3-ev-alatt-kozel-100-milliard-dollarral-nott-az-apple-keszpenz-allomanya/[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 12 64-128GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL ÁTVEHETŐ.
- Apple iPhone 15 Pro 1TB - Makulátlan, Apple grancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 1TB - Makulátlan, Apple grancia, akár beszámítással
- iPhone 16 Pro 128GB natur titán gyári független, új
- PHONE SE 64GB KARCMENTES, 100% AKKU, ÜZLETBŐL, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest