- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geffry
aktív tag
válasz
#51736960 #55 üzenetére
És hogy tudtam hogy jön az ugatás... dehát ha ez kell a lelki békéhez...
Ettől függetlenül per pill még mindig arról szól a hsz-ek 90%-a hogy hű de siralmas hogy nem láttam a gumikacsás hátterem amikor bekapcsoltam a gépem.
Az innovációk túlnyomó része pedig napjainkban már rég nem a fejlődésről, hanem inkább a marketingről szólnak. Ezért simogat mostanság mindenki egy darab műanyagot. "Oooohhh sshhhiinyy" -
Geffry
aktív tag
Megkockáztatom hogy én is kapok a pofámba de mégis... Emlékezzünk vissza pl arra mikor a PH megváltozott, hányan hisztiztek és hányan nyaltak?
Mindig van ilyen... A gúgöl is álandóan újít, de hiába hisztiznék, úgyis rámeröltetik. A régi stílust amíg lehetett megtartottam, de végül elvették tőlem.
Nesze paraszt használd amit mi kitaláltunk mert ez annyira jó.Mindenki oda meg vissza van a nagy innovációkért aztán amikor megkapjuk akkor sír a szánk.
Oké, én megértem hogy ezért fizettünk, már aki... Én igen, méghozzá annak a tudatában hogy nem lesz már olyan mint régen. Inkább tessék örülni neki hogy nyitottak voltak annyira hogy belássák a hibájukat.Sub-ZeRo: ez valószínűleg amolyan 6ik érzék... aki tud az tud kérem.
-
Geffry
aktív tag
"Ha így folytatják a végén még egész használható lesz a Win 8.1"
Két apró grafikai változtatáson múlik egy oprendszer használhatósága? Minden más fícsör smafu... csak nézzen ki jól?
Én nem érzem magam különösebben dinamikusnak, de egész könnyen el tudtam fogadni ezt a pár idétlenséget a W8-ban, főleg hogy cserébe egy jól működő OS-t kaptam. Szerettem a W7-et is, de ezzel még annál is kevesebb gondom volt eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest