- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya84
őstag
Te sem használtál még tv-t a gépeden. Én például jobb szeretem mind a PVR2, mind a THC ablakait aeroval, mint anélkül. Aeroval végre egy normális szolid keret lett a műsorablakok körül, amit a 8-ban egy vastag randa pasztellszínű förmedvény vált... Én is inkább maradok a ráncfelvarrott 18 éves autónál, mint egy sz@rt vegyek helyette.
Ja és marhára nem fog tetszeni, hogy fullscreen lesz a startmenü helyettesítő, mert munka közben is szoktam tv-zni, és nem fogom szeretni, ha fullscreenen fog ugrálni valami, aminek nem kéne... Szeretem a pin to start /jump list kombót, viszont utálom, ha a desktopra van minden kirakva... Úgyhogy hiába vannak benne jó dolgok, nem fogok váltani, pedig egy ideje akartam...
Bíztam a Blueban, hogy alternatívaként visszakapunk egy normális felületet is. Megértem, hogy vannak körülmények, ahol jobb az új, de ők meg jó lenne ha megértenék, hogy vannak körülmények, ahol a régi jobb. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola G86 - majdnem Edge
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Napelem
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest