Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Olvasással hogy állsz? "akinek szüksége van rá". Én nem élek egyikkel sem, de ha választani kéne, inkább gadget. Téged meg senki nem kötelezett rá, nem is igazán lettél megszólítva. Válasz volt valakinek, aki megemlítette a témát.
Sub-ZeRo:
Az, hogy hülyeségeket írogatsz, megnyugtat? Nekem bejön a win8, mint os, csak a körítés nem kell. gyk: a randira nem hívtam a barátnő mellé kurvákat is. Az értesítés is csak simán nem érdekel. Haszna sincs, ha nem is látom.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest