- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Ugyan ezt vallom már évek óta, kb. AC2 kijátszása után. Ami egyébként nagyon jó játék, meg a BH és Rev. is, de mint openworld játék szerintem k..va unalmas. Számomra azok a részek dobták fel, amikor beltereken kellett mászkálni és összeszedni az animusz emlék darabkákat (azt hiszem ez volt). Sokkalta élvezetesebb ha az ember egy picit meg van vezetve, mint amikor szabad kezet kap, mert bár bármerre lehet menni, de éppen ezért sok küldetés kell, hogy be is járd a kis zegzugokat. Mivel sokféle küldetésimplementálása sok sok munkaórát von maga után, a játék méretének megnövekedéséről nem is beszélve, ilyenkor 4-5 féle küldetést klónoznak le, kicsit átírva az okot és célt és ezeket ismétlik 40x. Na és ez 2 óra után iszonyat unalmas lesz, ahogyan mondod, még a GTAV-ben is, ami szintén nagyon jó játék nem mellesleg.
Számomra a PoP-WW egy nagyon jó koncepciót épített ki erre a dologra. Alapvetően a sziget amin barangolunk szabadon bejárható, de mégsem, mert a történet vezeti a fonalat, nincs mellékküldetés, valamint az időben is ugrálunk, amivel a jelenbeni akadályokat tudjuk áthidalni, így két idősíkban is vagyunk. Nekem ezzel a megoldással elérték, hogy 20. végigjátszásra sem unom. Ellenben egy AC vagy bármi open world játékkal, ahol sok mellékküldi is csak azért van, mert ha már megépítették a map-ot, akkor ugyan menj már el északnyugatnak is meg abba a bányába ami ott van stb.
Egy szó mint száz, én is jobban szeretem ha valamennyire irányítják a mozgásterünket.
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- ALIENWARE Area-51 R5
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest