- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen GPS-t vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Fotók, videók mobillal
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Ha 10 évvel ezelőtt nekem valaki azt mondja, hogy a Sony (akkor SonyEricsson) és az LG sem lesz benne a top 5-ben, biztos arcon nevetem, aztán tessék.
-
janeszgol
félisten
A Huawei fejese nem hazudott, hogy 2018-ra a másodikak lesznek. (Nem pontos fogalmazás, máshogy mondta, de a tartalma ez volt.)
-
.Szaki.
addikt
válasz dilajoska1 #3 üzenetére
Na az meg a másik, igen..
-
tibaimp
nagyúr
Éppen most néztem, csak úgy, poénból, hogy negyedéves szinten pc-ből eladnak ~60 milliót, míg okostelóból ~340 milliót. Hová jutunk?....
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Csapoati
nagyúr
Érdekes, hogy ennyire magára talált a Xiaomi, pedig az idei portfóliót nem érzem erősebbnek, mint a tavalyit.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Crafter32
őstag
Gondolom a Kínai márkák országon belül és Indiában erősek nagyon, azért vannak ennyire nagy százalékok viszonylag. Én még reménykedem a Sonyban, de mindig homokba nyomják a fejüket vagy "véletlen" feltalálnak vmi úttörőt. Hátha most is az utóbbi lesz. Nokia egyenlőre elvette a kedvem ezzel a gagyi 3310-el. Adtak még egy pofont a legendás márkának. Nem is értem, hogy aki kitalálja az új telefononokat hogyan gondolja?
-
Deck
titán
Megis érdemli a Sony..
[ Szerkesztve ]
PS5
-
oszi666
őstag
mi a fene az oppo ilyen erősen jön fel? teljesen azt hittem, hogy xiaomi huawei a két kínai top gyártó
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
hemaka
nagyúr
Az Oppo meglepetes szamomra, de gondolom ez az otthoni piac miatt van igy.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
H.Istvan25
senior tag
Év végére a Huawei második lesz
Huawei Mate 9
-
RaveForce
veterán
válasz H.Istvan25 #13 üzenetére
LoL. Az uj iPhoneok bevezetese utan.. hat persze. Olyankor mindig olyan gyenge az apple... (annyira, hogy meg arra is vt pelda, hogy a samsungot is lelepje ideiglenesen), azert persze almodozni szabad, csak aztan ne legyen meglepodes..
[ Szerkesztve ]
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
deja vu
addikt
A Sony hány éve nincs benne a Top 10-ben, és mégis mindenki afelől érdeklődik.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
joey04
titán
válasz H.Istvan25 #16 üzenetére
És? Azzal nem sokra mennek az Apple csak a felsőkategóriában játszik, olyan, mintha ott sem lenne a listában. A Samsungot kell befogniuk, ők vannak jelen minden kategóriában.
-
embe
nagyúr
-
veterán
Azon nem csodálkozom,hogy a top 5-be nem fértek bele a "nagy" gyártók. BB? Hagyjuk...rossz úton jár még mindig. Sony? Az folyamatosan. HTC? LG? Na ez a két márka,ami nem rossz,de mégis elcseszik valamivel. Pedig a legjobbakkal egy ligában kellene lenniük. Ezt a kettőt sajnálom csak.
HARLEY-DAVIDSON
-
addikt
Majd valami nagy durranást kidobnak ( vissza jön a jack csati az iphone x- be) és stabilan tartani fogjak azt a 2. helyet.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
hemaka
nagyúr
Az mindegy az almának, hogy hanyadik, amíg a tiszta profit meg az egekben.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
félisten
Érdekesség, hogy ha úgy nézzük, és számoljuk, akkor az OPPO anyavállalata, a BKK a hírek szerint már a második legnagyobb gyártó. Az OPPO (és annak leányvállalata, a Oneplus) mellett ugye oda tartozik a Vivo is. A Kínai és az Indiai piac pedig hát önmagában elég méretes...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
veterán
-
kromatika
veterán
Samsungal nem bírni.
-
Fabianus
tag
Az, hogy hanyadik, az lehet, hogy mindegy, mert a piacon nem helyezésért osztják a jutalmat.
Akkor viszont nagy baj van a cégben, ha a piaci folyamatokra nem figyelnek csak a profitra. Az Apple még nagyon jó helyzetben van, de a piac változik, és ez előbb utóbb a profitra is kihathat, ha nem lépnek időben. -
veterán
Amíg a felhasználói elégedettség laptop, tablet, mobilos területen is náluk a legjobb, mitől féljenek? Állandóan temetik őket, ahogyan a PC-t is, mégis valahogy itt van mindkettő. Annyi, hogy vezetni, de ha mégsem, követni kell a fejlődést és ebben pont a Samsung és az Apple jár élen - és el is adnak baromi sok eszközt.
-
RaveForce
veterán
válasz joelke HU #32 üzenetére
2007ben innovaltak egy akkorat, hogy a piac felfordult lenyegeben, az akkori vezeto nokia konkretan belebukott mert nem tudta lekovetni, most eppen a penzert kiarult nevet gyalazzak meg akadozo kinai vackokkal... ez az innovaco eleg volt ahhoz, hogy sokak szemeben a mai napig az iPhone "A" keszulek. Azota pedig raalltak az innovaciok "atvetelere" es tokelesre csiszolasaban. Es latszolag mukodik. Nem kell mindig mindenben az elsonek lenni es elsokent kijonni, eleg ha ugyanezt kesobb eladod sokkal jobban. Bevalt. Mukodik.
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Fabianus
tag
Távol áll tőlem temetni őket. (És a PC-t sem temetném.) Nem is gondolnám, hogy rossz helyzetben vannak. Amit írsz az is pont ide tartozik, azaz, hogy vezetni, vagy legalább követni a fejlődést, .... meg divatot, különböző piacok különböző igényeit, meg még millió dolgot. Ennyi, ez a piac (meg más sem) a dőljünk hátra, mert náluk a legnagyobb a nyereség történetről szól. Ennyire céloztam. Nem célom részletek elemzésébe belemenni.
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
válasz johnny500 #11 üzenetére
Több olyan munkatársam is van, aki "hobbiból" fél évente évente cserélgetik a több százezres telójukat (pedig több közülük nem engedhetné meg magának....), de mégis megteszik, a pc-je meg egy szaros c2d a mai napig, és persze panaszkodik, hogy nincs rá keret, hogy fejlessze...
Mindegy is, ez az ő döntésük.[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
kromatika
veterán
Köszi az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest