-
Mobilarena
iGO Primo Nextgen- már a mobilodon is navigálhatsz
Aktív témák
-
Erdmis
tag
Látom kiragadtad a lényeget az egészből
De, hogy nyugodtan aludj: igen, elismerem szoktam hibázni, ember vagyok... Ők is azok, nem ezzel van a gond. De én kérek elnézést, ha megbántottam valakit. Mentségemre szóljon, hogy én csak vásároltam egy "terméket" bízva a hozzá járó terméktámogatásban. Ha Neked ezzel a mondattal van a legnagyobb bajod, akkor... -
Erdmis
tag
Talán Te teszed jól... Számomra eljátszották a becsületet. Meg furcsa, hogy egy ilyen kaliberű cég, akik ráadásul nem most kezdték az online értékesítést beleszaladnak egy ilyen banális hibába. Plusz ugye 4 nap alatt sem tudják megoldani. Nemá
. Bár a térképfrissítésen is jó sokáig dolgoztak, ami nem is sikerült a legfrissebbre
Megmondom őszintén, fogalmam sincs mi volt a tervük, hogy piacra dobták ezt a Navigation alkalmazásukat. Valószínűleg kellett a sok béta teszter, illetve maga a brand legyen a köztudatban. Utóbbi emlékezetes lett/lesz negatív értelemben
Viccet félretéve, tényleg nem tudom mi lehetett a tényleges ok. Az biztos, hogy ezek az elavult térképek nem sokba kerülnek nekik, ha egyáltalán kér ezekért még pénzt a Here.
Egyszer meghallgatnám egy magát gerincesnek érző vezető őszinte vallomását. Tudom, álmodik a nyomor
Tényleg az az érthetetlen a számomra, hogy mennyi energiát fordítanak (joggal) a warez visszaszorítására az egyik kezükkel, a mássikkal meg tömegesen terelik arra az útra a felhasználóikat - ezzel a szánalmas üzletpolitikájukkal -
Erdmis
tag
Annyira nagyban van ez a ... cég, hogy válaszra sem méltatnak. Ahogy nézem az áruházi hozzászólásokra sem reagálnak.
Gondolom megnyugtatja őket a tudat, hogy egy, az év jogászcsapata védi a szánalmas seggüket, valamint a kormánnyal kötött stratégiai megállapodás is egy biztos pont. Nem baj, éljenek csak az autógyárakból, amíg tudnak...
Egykor az ország volt büszke rájuk, most a szégyene!
A többi gondolatom nem szalonképes -
Erdmis
tag
Én is írtam nekik. Viszont abban nem kérdés volt, hanem a számlaszámom, amire utalhatják vissza a kifizetett összeget. Szórakozzanak a ...
Ennyire hülyének nézni a becsületes felhasználókat? Ezt függetlenül, hogy mennyi bevételük van, nem teheti meg egy ilyen kaliberű cég.
Jó a navigáció, de győzött náluk a kapitalizmus... Ez van.
Nem a 10 ezer miatt bánkódok, de egy ilyen cégnek egy fillért se. Inkább elutalom egy állatmenhelynek, ha visszakapom persze. -
Erdmis
tag
Már kezd eléggé szánalmas lenni, amit az NNG művel. Értem, hogy ez egy semmi piac, de azért na...
A legfelháborítóbb, hogy mennnyire hülyének nézik az embereket - "amint megfelelő minőségűek lesznek" "harmadik féltől szerezzük be a térképeket". Pofátlanság teteje. Ennek így nem tudom mi értelme volt? Bár gyanús volt, megjelenéskor már volt 2016 q1, erre kiadták az azóta is kultikus 2015 q3-mat...
Ráadásul ezért a felejthetetlenül elavul csomagért pofátlanul magas összeget is kizsákmányoltak a gyanútlan felhasználóktól. És ha ez még nem elég, a sok hibajelzés ellenére az egyetlen "javítás" egy pluszban megvásárolható, szintén elavult kamionos csomag
Prémium autóipari navigációs beszállító mi? És még csodálkoznak a sok warez miatt.
Aktív témák
Hirdetés
Jelen állás szerint mindennemű beavatkozás a rendszer működésébe wareznek minősül, így ezen változtatások kitárgyalása, ezekben való segítségkérés és nyújtás továbbra is tilos. Ezekre a kérdésekre jelen pillanatban is várjuk az NNG válaszát. Az esetleges változásokról értesíteni fogunk benneteket! Köszönjük!
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest