Hirdetés
Hirdetés
-
Új táncot nyit a Nothing
ma Ami abból áll, hogy az új termék bemutatója előtt folyamatosan kommunikálnak róla, de vajmi keveset mondanak.
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Harry Potter: Quidditch Champions teszt
gp 21 év után ismét elsősorban sportolóként, és nem varázslóként tér vissza Harry Potter és sleppje, hogy megmutassák nekünk, mugliknak, hogy miként is működik a varázslók leghíresebb labdajátéka.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picit drága ezért a vasért.
Jó a Nothing se olcsóbb ketyere, de egy Realme GT Mastert lassan hamarabb megvesznek az emberek.
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
Hanzi6
csendes tag
A Honor 50 árazása után várható volt, de szerintem irreális ez az ár.
-
-Faceless-
őstag
Kicsit azért meredek ez az ár amikor ennyiért tavalyi Snapdragon 888-as telót vesz az ember. Azért ez a chip nem az a szint
-
válasz -Faceless- #4 üzenetére
Ennyiért mar 8Gen1-est is.
-
addikt
Melegedésben sem az a szint ami valószínűleg jó hatással van az üzemidőre
Nem tudom elképzelni mire nem elég egy telóban a 778+Az ár drága de szolgáltatótól ennél biztos jobb árban is ki lehet hozni
Volt a T- nél olyan akció hogy 50 ért el lehetett volna hozni a honor 50-etMeg mindig inkább vennék egy egy a52s-t félárban szvsz hosszabb támogatással
[ Szerkesztve ]
Magic 6 pro, Huawei watch Gt4, iPad Air5 M1,
-
bollokcs80
Korrektor
Én az S21FE-t vettem 207 ezerért (akcióban), de az induló ára is alig volt több, mint ennek és azért az egy polccal feljebb van.
Örültem a Honor visszatérésének, de nagyon elgurult a gyógyszer, mert a mostani zűrös helyzet se indokol ilyen árazást.
Kár, hogy a tab nem jön ide.
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
őstag
Folyamatosan követem a mobilarenát meg Honor70 sorozatot, de ezt én még nem láttam, hogy nem lesz globalba Pro és Pro+. viragdani01 honnan lehet ezt tudni amit a cikkben írtál?
[ Szerkesztve ]
>> Új Samgung Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák adatlapomon <<
-
-
fornettisuti
veterán
Irreálisan drága, ehhez ha hozzáteszek egy százast, akkor már ott vagyok, hogy Alma.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
őstag
válasz viragdani01 #11 üzenetére
Ez sem rossz, de nagyon sajnálom, hogy a Pro modelleket nem hozzák hozzánk SW frissítés élettartamáról mondtak valamit? 2-3-4 év? Remélem te teszteled a készüléket és megnézitek a 2x-5x zoom tartományt fényképezésben és videózásban is, kíváncsi vagyok mit tud az IMX800
[ Szerkesztve ]
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz Energie X #12 üzenetére
Bocha volt tegnap a sajtótájékoztatón, azt mondja, semmilyen ígéret nem hangzott el szoftverfrissítésről. Ma lesz még egy személyes körünk a Honorral dél körül, rákérdezek!
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
őstag
válasz viragdani01 #13 üzenetére
Szuperek vagytok!
-
South Velen
addikt
Műanyag ház, középkategóriás SoC negyedmillió forintért. Ez igen.
120 körül talán elgondolkodnék rajta, de ez a glasstic kiborító lenne annyiért is, szóval felőlem még a felét se éri, pedig imádtam a Huawei-t.
A Honor 50 még legalább üveg volt hátul, bár a kerete már annak is műanyag volt.[ Szerkesztve ]
-
válasz South Velen #15 üzenetére
Mondjuk inkább polikarbonát, mint üveg.
Egy rendes fém hátlapot is szívesebben fogadnék, mint az üveget
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Régebben csak az alsókategóriába mertek műanyagot rakni a gyártók, meg a Samsung a Galaxy-kba, kaptak is érte hideget-meleget. Most meg már ez a standard lassan a felsőkategóriában is?
Vannak jó műanyagok amik nem keltenek bazári hatást és nem is karcolódnak, pl. a matt lumiák anno.
Most meg 250k-ért is műanyagot kap az ember egy középkategóriás belső hardver mellé, rémálom.
Ez a glasstic pedig mindennek a legalja, volt ilyenem, attól is összekarcolódik ha a légy járkál rajta, emellett irtó bazári, üvegnek akarja magát mutatni, de azért érződik, hogy nem az, kb mind az adibas nadrágok.
Ha csak glasstic androidos telefonok lesznek egyszer az univerzumban, inkább iphone-ra váltok.
A fémet én is szeretném, régen a Huawei is előszeretettel alkalmazta, és az NFC-t is megoldották, nem volt árnyékolási gond, a vezeték nélküli töltés kiesett, de engem hidegen hagy.
Az üveggel csak annyi a gond, hogy törik ha nem vigyázol rá. De a kijelző úgyis üveg marad (bár már ki tudja), és főleg arra kell vigyázni.disclaimer: "úgyis tokot teszel rá" does not appy to me.
Mindenesetre ez a Honor 70 minőségi házzal is rablás lenne negyedmillióért.[ Szerkesztve ]
-
válasz South Velen #18 üzenetére
Volt felsőkategóriás műanyag is.
Es van bazári üveg is. Nem fekete és fehér a történet
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Aranyos vagy, hogy el akarod dönteni helyettem, de majd én tudom, hogy mit szeretnék.
Az én kezemben nem lesz glossy plastic, az biztos. És a műanyag keretet is kerülöm mint a rossz pénzt, a Xiaomi Mi11 Lite 5G NE-t ezért adtam el, hetek alatt se tudtam megszokni, nekem bazári, olcsó hatást keltett. Jó, a kijelzője is elég gyenge volt és PWM-es.
A Poco F4 GT-t a háza miatt imádtam, de azt meg elrontották a Snapdragon 8 Gen 1-gyel. Az a telefon Snapdragon 865/870-tel álom lenne. Végre kijön a sima F4 jó SOC-vel, erre annak meg bazári műanyag kerete van. Áááá.
Talán egy Xiaomi 12X lesz a befutó.
[ Szerkesztve ]
-
válasz South Velen #20 üzenetére
Nem győzködtelek, de ha nehezen viseled a véleményütkozöztetést, ráhagyom.
Még csak döntéseket sem hoztam. Tényt közöltem maximum.
Üdv.Azt veszel, amit jónak látsz.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
A tény az, hogy nem véletlen, hogy már csak a prémium kategóriában marad meg az üveg+fém tendenciaként, az attól lejjebb eső kategóriákban folyamatosan nyer teret újra a műanyag, minél lejjebb van a kategória, annál gyorsabb ez a térnyerés.
Ha innentől nem egyértelmű, hogy mi miatt van ez, akkor tényleg nincs miről beszélnünk. És valóban, szerintem sincs.
Ha ez a térnyerés a felsőbb kategóriákban lenne gyorsabb, akkor védhető lenne, hogy a műanyag a jobb.
Vannak nagyon fasza műanyagtípusok, de 98%-ban ezt a glossy polikarbonátot használják a mobilokon, ami egy köpedelem minden tulajdonságát tekintve. Persze kevésbé törik, mint az üveg, így aki ennyire nem tud vigyázni a telefonjára, az vegye azt.[ Szerkesztve ]
-
válasz South Velen #22 üzenetére
Mondtam, felesleges ennyire belemélyedni, a te igényeidet teljesen el tudom fogadni.
Nem értem, miért szeretnél meggyőzni, de nem kell.
Leírtad, többször, ámen.
Én elvagyok az F4 GT-vel. Mondjuk szerintem ez se üveg. De ennyiért nekem mindegy, hasznalati értéket nrm befolyasolja
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Nem téged akarlak meggyőzni.
Én elvagyok az F4 GT-vel. Mondjuk szerintem ez se üveg.
A leírások szerint üveg, nekem is volt tőle fémes benyomásom, de valószínűleg csak az üveg mögé helyezett minta miatt. Biztos nem plasztik mert egyrészt megérzem, illetve amíg pár hétig nálam volt, egy darab karc nem lett rajta. A keret pedig fém, az teljesen egyértelmű.
Anno 2017 elején az aliexpressről 47 ezerért rendelt Redmi 4 Prime-om is körben minőségi fém volt. Ma ez elég elképzelhetetlen ilyen áron, vagy akár az inflációval növelt áron. (persze a sima redmi 3-4 is fém volt, csak az valami olcsó, nagyon vékony fém csiszolások nélkül)
Na de ne offoljunk többet.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Negyedmillió ezért ? Ahjj hozzá kell szokni a szememnek ezekhez az új árcímkékre .
Hozzáteszem , magam részéről ezért az összegért IPhone 12 választanám vagy más fentebb említett androidos készülékeket .[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-Faceless-
őstag
Azt mondjuk meg kell jegyezni, hogy megértem akinek tetszik, mert szoftveres fronton azért tudnak (tudtak) valamit.
Mai napig üzemel pöccintésre a P Smart Z, Mate 10, és P20 is a családban, és almát megszégyenítően öregednek. Alig merülnek alvó módban, és amíg az A71-em egy laggoló akadozó fos, almás telefonban már 3. aksi van elhasználódás miatt addig ezek bármikor teszik a dolgukat. -
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz Energie X #14 üzenetére
70 Pro és Pro+ nem jön, szoftverfrissítések lesznek, a Magic UI 7-es pl., de konkrétumokat nem kaptunk egyelőre, mire kész lesz a tesztünk, addigra kiderítjük. Valószínűleg két évnyi támogatást fognak rá vállalni amúgy.
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
őstag
válasz viragdani01 #27 üzenetére
Köszönöm! A 2 év támogatástól félek én is, mikor már a samsung is többet ad
-
judas13
addikt
Uhh tényleg nem olcsó, de legalább drága.
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Postas99
senior tag
A cikkben az áll : "32 megapixeles előlapi kamera kapott helyet, ez f/2,4-es fényértékkel dolgozik, a cég szerint szuper minőségben a vlogoláshoz." Tök jó ez marketing rizsa.... olyan ez, mint az internetszolgáltatók (Trémobil stb..) SZUPERGYORS internete... semmi konkrétum...
-
thomas92
aktív tag
Ez azért még mindig hasonlít a Huawei-re.
Úgy tűnik, hogy a Honorral is csak eggyel több gyártó van, ami tök felesleges, mert valós alternatívát nem tud nyújtani. Főleg ilyen áron. -
Doki42
őstag
Ez már nem az a Honor…..
H20 pro volt utoljára tőlük, bírtam azt a telót.Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
őstag
Azt lehet tudni mikor jön a teszt?
-
krics
tag
Vicces ez az emag akció, akik a kedvezményes időszakban vásárolnák meg a telót, azoknak elvileg járna egy ajándék Honor Earbuds 2 lite fülhallgató is, a cikkben is említik, és az emag kosárba is úgy kerül a termék, csak utána ki kell venni a fülhallgatót, mert nincs készleten...
[ Szerkesztve ]
-
krics
tag
válasz Energie X #38 üzenetére
Tegnap este 8 körül tök sötétben csináltam pár képet vele a kertben. Nem vagyok egy nagy fényképész, általában csak point and shoot módon fotózom, alapbeállításokkal. Szerintem hozza az elvártakat. Kicsit sajnálom, hogy optikai zoom nincs, de a digitális megoldás okésnak tűnik így elsőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mobil flották
- World of Tanks - MMO
- Xbox Series X|S
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 FE (5G, 10,9")
- IPAD PRO 12.9" 3.Gen ( 2018 ) WIFI+ CELLULAR. 256GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, ESZTÉTIKAI HIBÁVAL
- Amazon Kindle Paperwhite 5 Signature edition (11th Generation, 2021 Release) (32 GB)
- Apple Pencil 2 dobozos hibátlan
- Apple iPad Air 6 (2024) 128gb 11" M2 Chip - Új, bontatlan, Apple garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen