Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Telekom mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- iPhone topik
- Most a három Galaxy S25 képernyő bukott le
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
„a lapkakészletről pontos információt sajnos nem tudtunk meg”
MediaTek MT8783T, legalábbis az Alcatel ezt mondja. Ez csak annyiból érdekes, hogy az MT8783 integrált baseband-es, szóval vagy tényleg ez van benne és akkor pazaroltak egyet, vagy ennek a baseband mentes változata, ami viszont nem ezen a "néven" fut.
-
joey04
titán
Biztos drága lesz, bár semmi nem indokolja. Egy 17-es sima êrintős fhd panel, meg a közepes vas az egész.
-
Örni
senior tag
válasz twollah1976 #4 üzenetére
Hogy lassabban legyen kész a paprikás krumpli, mert az asszony még a konyhában is a tabletet nyomogatja...
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
csakie
újonc
Én ekkora kijelzővel inkább már laptopot vennék.
-
AllTheBest
őstag
Ezt a tabletet szívesebben láttam volna az lg-től, Egy ekkora kijelzőn jó lenne, ha külön ablakokban tudnánk különböző alkalmazásokat futtatni.
Hátlapi hangszórótól még a hideg is kiráz, amióta van egy tabletem hátlapi hangszóróval...
Szerintem nem lesznek rekord eladásaik ebből, bár lehet, hogy valakinek pont ez fog kelleni.Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
Z a hangya
tag
beteg
"Zepi zsepi kincset ér, világ taknya belefér"
-
sz.balazs.95
veterán
AIO tab?
Tetszik az elgondolás, de otthonra nem kéne.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
.mf
veterán
válasz sz.balazs.95 #9 üzenetére
Szerintem viszont ezt már nem igazán életszerű tabletként, mobilan használni, túl nagy és nehéz: 2 kg, egy olyan kis kitámasztón... ha mondjuk eldőlne, vagy megcsúszna, és leesne, akkor nem csak ez törne szilánkokra, hanem a csempe és a lábad is
Ha konyhai, akkor inkább beépíthető, de akkor viszont felesleges volt az akku.
Ha hordozható, akkor szvsz / számomra 10-12" a használható vége.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
-
tjb007
nagyúr
válasz maximilien88 #12 üzenetére
Beszédhangszóróval az előlapon. Na, az aztán tényleg beteg lenne már.
-
balint355
aktív tag
Érdekes elképzelés... Nem sok értelme van szerintem, a tabletnél fontos szempont a hordozhatóság, ez így viszont nem az. Ez sokkal inkább egy androidos AIO, de akkor meg minek bele akksi? (Nekem még laptop sem kell ekkora, nem ám tablet )
I've just locked an open door. Strange, yet symbolically compelling...
-
nord_
veterán
A megjelenítője Full HD felbontású, ami első hallásra nem hangzik rosszul, de ekkora méretben csak 127 ppi-t eredményez, de a gyártó szerint egy ilyen kütyüt nem is fogunk annyira közelről nézni, mint egy telefont, vagy egy kisebb tabletet.
Na ja, mert közben hosszabb kezeket is növesztünk a kezeléséhez... Vagy a gyártó úgy gondolta, képernyőtapizás után hátratolatunk, hogy megfelelő távolságból nézzük meg, mit írtunk le?
-
AS
félisten
Nem az Alca lesz az egyetlen ilyen
Samsung teases Galaxy View:
18.4-inch TFT LCD display with a resolution of 1920 x 1080 pixels, an octa-core 64-bit 1.6GHz Exynos 7580 processor, 2GB RAM, 32GB internal storage, a microSD card slot, and a 5,700 mAh battery. It will also feature an 8-megapixel primary camera and a 2.1-megapixel secondary camera.Tehát tudás még hasonló is.
Amúgy látom értelmét, egy felmérés szerint felhasználok 80% otthon tartja a tabletjét (föleg phablet időszakokban már.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Quqesz
nagyúr
Nekem kell egy! Sztem van értelme még akár munkához is(pl aki csak mail,ebank,internetre használja). Amúgy tényleg androidos aio(úgy is azt akartam).
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Zoja™
őstag
Ennyi erővel simán csinálhattak volna egy androidos ,,PC"-t, érintő képernyő nélkül. Nem sok kedvem lenne 20 centiről tapizni egy 17 colos monitort.
-
tjb007
nagyúr
Azokban a felmérésekben arról is szó esett, hogy a válaszadók több mint 80%-a a kanapéban ülve, az ágyban feküdve használja. Megnézem, hogy az ágyban feküdve hogyan használná bárki is ezt a 2 kilogrammos dögöt.
Az értelmét amúgy én is látom, csak épp nem az otthoni környezetben.
-
kislaszlo83
tag
22 colost kérnék...
-
-
ricinus13
senior tag
válasz AllTheBest #7 üzenetére
Ha több ablak kell akkor inkább Samsung. Az LG-nél csak nagyon korlátozott hogy mivel használhatod, kivéve ha trükközöl, de nem tudom Lolli alatt lehet-e egyáltalán.
-
supercow
őstag
GPS-nek tökéletes...
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
draco31
veterán
Most hirtelen nem tudom a tökéletes felhasználási körét. Bár az ágyban lehet jó lenne.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
fornettisuti
veterán
ekkora mérettel, hova, minek, se nem tablet, se nem monitor, hülye öszvért, ekkora mérttel
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
boncser
aktív tag
Ahogy elkezdtem olvasni az utolsó előtti bekezdést hogy a konyhai felhasználást célozza meg vele az Alcatel és megláttam alatta a képet, azt hittem hogy valami indukciós főzőlap is van hozzá
-
edwinballa
csendes tag
Akkor egy 42" es 2K-s,snapdragon 820as, androidos "Tablet" rendel...meg egy 3méteres "tapibot" hogy a szoba másik feléről is tudjam kezelni
Ugyanmár..
-
electrodoki
aktív tag
17"-on android Na tudod mikor Ezt ők sem gondolják komolyan
"A lét határozza meg a tudatot! Ha megiszom a lét, elszáll a tudat!" /Hofi Géza/
-
törölt tag
Egy ilyenre vevő lennék itthonra, ha nem szaladnak nagyon el az árral
-
Szilofon
tag
Ha lesz símes verzió,veszek egyet
Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
ricinus13
senior tag
válasz AllTheBest #29 üzenetére
Viszont lenne rendes multitasking. Árban meg az LG is kezd felzárkózni, de igez még egyelőre olcsóbbak.
-
Csarli85
aktív tag
Nahát, en biztosan abba a szűk rétegbe tartozom aki szívesen beszereznék egy ekkora tabot.
Galaxy S21 Ultra, Galaxy A14 5g
-
AllTheBest
őstag
válasz electrodoki #43 üzenetére
Nekem dualbootos a tabletem, mégis többet használom droiddal, mint win10-zel, nem kell meglepődni, hogy vannak olyanok akik szívesebben használnának egy ilyen tabot droiddal.
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
electrodoki
aktív tag
válasz AllTheBest #45 üzenetére
De ez nem tab. Ez egy monitor....
"A lét határozza meg a tudatot! Ha megiszom a lét, elszáll a tudat!" /Hofi Géza/
-
AllTheBest
őstag
válasz electrodoki #46 üzenetére
Monitor? Szerintem ez még mindig tablet...
Az, hogy ki minek látja és mi hasznát venné az más dolog... Én pl szívesen használnék egy ilyet, ha a hangszórója előlapi lenne, ágyban film és sorozat nézésre, böngészésre tökéletes lenne, akár egy vezetéknélküli billentyűzettel vagy egérrel...Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
Wesder
félisten
válasz electrodoki #39 üzenetére
Tudod mi az a RemixOS? Tàjékozódj, mielött ideböfögsz valamit...
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
tothmaxy182
őstag
Két kiló? Biztos kényelmes lehet tabletként használni, ölbevéve, vagy kézben tartani...
Minden szavam magánvélemény!
-
AS
félisten
válasz tothmaxy182 #49 üzenetére
Azért van állvány hozzá.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
Új hozzászólás Aktív témák
- Blu-ray lejátszók
- MinDig TV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Reklámblokkolók topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Sweet.tv - internetes TV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...