- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
Már ilyen késő volt?
Vagy korán?
Amúgy teljesen igazad van.
DeathAdder: Így van, és ez az ami nagyon irritál. A HTC-t én csak azért írtam, mert hozzám már úgy kapcsolódik mint egy "életérzés", mivel csak HTC okostelefonom volt eddig amit a sajátomnak mondhattam.
(Ilyen tapasztalatom mint amit írtál, hogy "leájfonozták" nekem is van, igaz csak annyit mondott az illető a Desire-re hogy ez olyan mint az iPhone nem? Csak olyan márkátlanabb fajta. Azt hittem helyben tökönszúrom magam.)
Engem pl. nagyon csábít a Note 3 mert valóban sajnos nem találok rá más alternatívát. De nem is ezzel van baj, mert mindenki azt vásárol ami az igényeit legjobban kielégíti, de nehogy már azért ne vehessek meg egy minőségi drága műszaki cikket, mert én nem vagyok annyira gazdag és ha megveszem már nem tud vele villogni a sznob haverok előtt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest