Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Javítja a kamerák minőségét az új Galaxy S23 frissítés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi Mi 11i - inkább
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
Mikor elég az elég? Ezzel már kezdik túltolni a biciklit...
-
pusszycat
nagyúr
A Thunder Charge mitől hangzik menőbbnek mint a Villám Töltés?
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB
-
Kinek jó ha 10 perc alatt 1%-ról 100%-ra feltöltődik a teló?
-
adamklark
senior tag
mit kell szarozni? legyen 500W meg egy hütőgép a telefon hátuljára ragasztva
-
Fall-N
addikt
Mi a francnak? Nekem bőven elég a 33 W-os gyorstöltés, amit a Poco X3 tud. Egy óra alatt feltölti, bőven jó. Régen átlag 2-2,5 óra volt egy töltési idő, az sem vészes. Lassan már elég lesz a telefon töltője az elektromos autóhoz is.
Így folytatódik lesz még kW-os töltő is.
-
nullpoint
senior tag
Annyira imádom hogy lassan kilowattos töltés lesz, de az hogy a szerencsétlen telefon 3mm-rel vastagabb legyen és úgy már belefér a 10000mah akksi , plussz ne fusson a háttérben kismillió leállíthatalan szar, az neeeeeeeem, az lehetetlen.....
-
válasz
nullpoint #13 üzenetére
Már az 5000 mAh kapacitású akkukkal is elég nehezek a telefonok.
Ha tényleg ekkora telep kerülne beléjük, szerintem nem sokan vennék meg.
Ezért jó a gyorstöltés. Ha akarod, feltöltöd pikk-pakk, ha nem, akkor használod a lassabb töltőt.[ Szerkesztve ]
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait!" :D
-
nullpoint
senior tag
válasz
Viktor0610 #15 üzenetére
Random keresés, gondolom van szórás súlyban.
Kábé 75 plussz gramm ami miatt túl nehéz lenne egy telefon?
Amúgy meg normális szoftverrel 5000h is napokig elég lenne. Csak ugye zabálja az akksit a rengeteg szükségtelen háttérprogram, amik gyakran hazatelefonálgatnak, ami meg szintén eszi az akksit.
-
Visszakérdezek: kinek nem jó?
Én még emlékszem arra amikor 3 óra alatt töltődött fel egy telefon. Ami nem is volt gond, ha elalvásig kibírta, mert töltődhetett egész éjjel. De ha napközben kellett órákat tölteni.... Aki sokat mozgott a munkahelyén, az vagy vitte kábeltől kábelig, vagy elérhetetlen volt: "bocs lemerültem", és fél délután nem lehetett felhívni.
Most meg egy gyors zuhanyzás alatt feltöltődik. Vagy egy kávészünet alatt. Vagy egy cigiszünet alatt. Vagy egy 10 perces megbeszélés alatt. -
30z.Samu
félisten
Furcsa, hogy a legtöbb laptophoz még mindig 65-90W körüli töltőket adnak, de telefonhoz már van 180W is...
Egyébként sem jó az akkunak hosszú távon, mert terheli, viszont a mai fogyasztói társadalomban max két évig birtokolnak egy telefont, addig meg ha mákja van, nem lesz gond.
Sic Parvis Magna
-
bollokcs80
Korrektor
-
30z.Samu
félisten
-
kchris78
veterán
válasz
bollokcs80 #21 üzenetére
kíváncsi leszek mi lesz a max.. ppi számháború is beállt végül. De az egész irreális voltát leírja ha az ember összehasonlítja a watt értéket más háztartási eszköz fogyasztásával...
-
neopeti
tag
Sose értettem ezt az akkumulátor pánikot :-))
Egyesek szopatják magukat 2-3 évig éjszakai töltésekkel, 40-80 ig 5 watton, csak 3 naponta tölt, kint az erkélyen ha hideg van, hűtőben, este 10-reggel hatig tölt, akku optimalizáló programok tudatjait vetik be az appok kilövésére , csa 96 % ig tölt mert az 0.6 ciklus stb agymenések
Én lesz@om ezt az egészet, töltóm, amikor kell, gyorsan, 100 % ig azt kész.
2.5 évig simán megy egy akksi, max15% ot veszit, kit érdekel?
Ha meg 5 évig akarod használni (ugysem fogod)
Veszel egy akksit 5 rugóért, mert 5 rugóért szopatjátok magatokat évekig
:-))Kb 1500 töltéssel 86 % os marad az akku
Ez több év is lehet, akár 1000 töltés is! ha napi egyről beszélünk.
Rengeteg olyan helyzet van az életben, amikor .urva jó , hogy 10 perc alatt feltölt egy telefon.
[ Szerkesztve ]
-
Shyciii
addikt
válasz
nullpoint #16 üzenetére
75gramm pontosan hogy igen súlyos. Tehát egy 196grammos telefon, amit kézben tartva igencsak lehet érezni (persze itt arra kell gondolni, hogy 30-60 percet tartod kézben folymatosan) arra rájön még 75gramm, akkor az elég fos. Én nemrég váltottam Oneplus 7T Pro-ról kisebb telóra (Samsung Note 10), mert túl nagy volt már a zsebnek, és a 200gramm feletti súly se jó hosszan kézben tartva.
-
kchris78
veterán
igen, én is ezen az oldalon vagyok már. Amit viszont tényleg el kell kerülni az az aksi melegedés. A töltés durván visszavesz a teljesitményből ha melegedést érzékel nem ez a gond, de nyáron aki autóban tölti kánikulában szélvédő mögött, vagy nem figyel arra hogy kapja a napot a telefon ott azért beindul a degradálódás.. Amikor kiirja hogy hello kikapcsoltam mert túlmelegedett az már a sokszorosan túllépett fokozat. Ennek a kerülésével sokkal jobban lehet védeni az aksit mint a 40-80%-al..
Viszont a másik fele a történetnek hogy melyik gyártó milyen aksit rak a telefonba..
Apple másfél év után volt 96%.. Samu S21 ultra még nincs egy éves és már 92%-ot mutat a Battery Guru. Töltési szokásom nem változott, 2-2.5 naponta töltés. Samura még jobban odafigyeltem.[ Szerkesztve ]
-
180W az igen és most ránézek az 5W töltőmre…. Hát jó .
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
strogov
senior tag
Tegye fel a kezét akinél top prioritás egy telefonnál, hogy ilyen töltés legyen. Nyilván a nagyobb jobb (lehet), de kb. pont nem érdekel, hogy 10, vagy 20 perc alatt lesz 50%.
20 éve van mobilom, és egyetlen egyszer sem fordult elő, hogy munkahelyen, vagy szállodán kívül bárhová a töltőt vittem volna. 180W-os töltőt meg pláne nem fogok magammal cipelni hacsak nem bőrönddel megyek.Ha olyan a helyzet akkor egy 10k-s xiaomi akkut szoktam elvinni. Életemben nem kerültem még olyan szituációba, hogy jobb lett volna egy kanócos gyorstöltés mint egy akku. Ha valaki egy 100+W-os töltővel mászkál az lábon hordta ki az agyhalált.
-
neopeti
tag
Rengeteg helyzetben előnyös a gyorstöltő!
Megismertem egy szilikonmellű nőt. Megbeszéltünk egy találkozót, ahol az időpont kissé bizonytalan volt, aztán le is mondta a találkozót.
Jó! Mondom búslakodva... ma már nem lesz szex mondom magamban,
Aztán üzent! Gyere este 7-re , sajttállal várlak, útközben viberen pontositunk..beugrottam a kádba, a másodperc tört része alatt lefürödtem, ing fel, parfüm stb
Ja! telefon, majd elfelejtettem..
3 % on?
Na gyorstöltőre fel!
-
Narxis
nagyúr
Inkább a kivehető aksit tenném kötelezővé az EU helyében. Ma már nem cserélünk olyan sűrűn telót viszont ezzel a gyorstöltéssel még rövidebb lesz az akkumulátorok élettartama.
I do not fear, for you are with me. All those who defied me, shall be ashamed and disgraced. Those who wage war against me, shall perish. I will find strength, find guidance, and I will triumph.
-
strogov
senior tag
Na igen ha családos az ember akkor ilyenek nem játszanak. De ha előfordulna akkor autóban simán belemegy 15-20% mire odaérek. Ott meg nem hiszem, hogy a telefont venném elő, úgyhogy ez masnap délig elég is lenne.
Persze ha a csaj közös diablo immortal játékra hív akkor teljesen megértem, hogy kell a gyorstöltő 3%-on. -
-
adamklark
senior tag
persze, csak elég durvák a végletek itt a fórumon
, amíg működik a telefon nem érdekel hogy most gyors, szupergyors vagy hiperszuper galaktikus a töltő csak ne úgy legyen eladva hogy ez aztán a nagyon fontos dolog miközben úgy melegszik a telefon hogy úgyis visszavesz a telefon így nem teljesen igaz mint amit hirdetnek
-
LurkerSheik
aktív tag
Ha nem bkv val mész a cicáért ott a kocsiban az usb port tölteni.
a gyorstöltés nem lenne baj ha a technológia is fejlődne mögötte.
Már az 50w os töltők is ökölnyi méretűek ujjnyi vastag kábellel.
Ehez meg trafóház méret és csuklónyi vastag kábelt használhatunk hozzá.
Fizikát nehéz megb@szni.Ázsiaiak főleg kínaiak mindig értelmetlenül túltolják mint anno a felbontást ramot, pár éve a kameraszám és az energiafelvétel.
Az amerikaiak nem is megalománok mostmár tudom.There is no QuALiTY without U and I. ||| A gyerek szájából...
-
RedSwallow
tag
Ha power bankba kerülnek a "8C akkumulátoregységek" máris látom értelmét, egy kávé mellett feltöltöd és túrázol tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Infinix által fejlesztett 180 wattos Thunder Charge még ebben az évben piaci forgalomba kerül.
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 12 Pro Silver 128GB. !! 96% AKKSI !! K0149
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 12 Piros 64GB. K0147
- Gyönyörű állapotú iPhone 13 Pro 128GB eladó!!
- Akció! BONTATLAN Új Iphone 14 PRO MAX 128-512GB Független 1év GARANCIA Deák Térnél AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Wiko U Pulse Lite 32 gb okostelefon Kijelző 5,5 os
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs