Új hozzászólás Aktív témák
-
AkosL
aktív tag
válasz
SentryGun #33 üzenetére
En meg mint "megbélyegzett apple fan" a következőt gondolom:
Az android és az eszközök egy szinten vannak mar( és talán le is hagytak) az iPad-et, de szoftverben meg a közelében sem járnak.
Az Apple szerintem alulbecsulte a versenytársakat, elkenyelmesedett és ez most csak egy rancfelvarras lett. (lássuk be, forradalmi változás nincs, kivéve a méretet.)
A szoftveres hátrányt viszonylag hamar be lehetne hozni( ha a markeet jobban szelektalnak, lehetne mindenhonnan vásárolni).
Így elképzelhető, hogy fel év múlva villantanak valami nagyot, de ez valóban nem lenne rajuk jellemző. -
xdx@
aktív tag
Biztos nem jön ki idén.
-
SentryGun
aktív tag
Én azt nem értem, hogy miért ennyire veszettül fontos adat többeknek, hogy mennyi RAM van a gépben. Akit ennyire érdekel az megnézte már bármelyik review-t a youtube-on? Én azt hiszem az engadget-est néztem és látva az abszolút szaggatásmentes működést engem a legkevésbé sem aggasztana a RAM mennyisége. Veszett gyors. Pont.
# Minek kártyahely, ha van camera connector kit?
# Amúgy szerintem az android alapú tablet gyártók jobb ha még jobban felkötik a gatyájukat. (Mondom ezt úgy, hogy Desirem van.) Végigkövettem az MWC felhozatalt, és 3.0 ide, vagy oda de valahogy nekem még mindig úgy tűnik, hogy bár lassan-lassan fejlődnek, de még mindig 5 lépés távolságban vannak... No offense, no apple fan, csak saját vélemény.
-
Samus
addikt
Azért tényleg vicces, hogy a táblagép nem érdekelte a kutyát sem, amíg nem volt iPad. Hasonlóan az érintős telefonokhoz. Az alma állandóan feltalálja újra a spanyol viaszt. Most vagy ekkora a hype, és az amerikaiak ennyire hülyék, vagy tényleg tudnak valamit az almások. Én mindenesetre kipróbálnék egy UMPC-t, csak mert az tényleg kihaló ágazat. De ha lenne Apple féle, OSX-el, tuti fellendülne...
-
balazs0102
senior tag
érdekes ez a kijelentés, hogy "memória bővítésre és a kijelző felbontásának növelésére is számítani lehet."
Ha az igaz akkor érthető, hogy miért van ekkora hallgatás a ram méretéről ...
-
hohoo
senior tag
válasz
BoneDragon #29 üzenetére
Az igazság egy illúzió, és nem számít! steve jobs szájából hangzik el az igazság!
-
csab2
veterán
Annyira szánalmasak ezek a hírek, hogy el sem tudom mondani. Arról a sajtóorgánumról is megvan a véleményem, aki ilyent kitalál. Hiába, kell a minél több kattintgatás/oldalletöltés.
Az iPad2 így is könnyedén hozza azokat az újításokat, amelyek a konkurencia előretörése miatt szükségesek voltak.
Erősebb proci, kisebb kivitel, jobb grafikai teljesítmény, kamera. Akinek ez kevés, az szarjon sünt!
Sajnos a kártyaolvasóra kár is várni, ismerjük az Apple-t e téren. USB sincs. Ez a 2 dolog szerintem is elférne bele (pl. fényképezőből kivett kártyát beledobva a gépbe lehetne nézegetni a családi fotókat, rádugott pendrive-ról pedig filmeket, stb.), de hát ez van, ezt kell szeretni (vagy nem).
Jobb kijelző meg minek? A felbontást persze lehetett volna növelni, de szerintem 10'-on elég ennyi is.
Retina display-t várni ekkora méretben meg egyenesen baromság volt. Mennyibe kerülne akkor az iPad?
Aki egy picit is ismeri az Apple-t, az tudja, hogy idén nem lesz iPad3. Nem hülye az Apple. -
gybazsi
senior tag
Ez tuti kamu. Az Apple mindig kb évente váltja a termékeit.
-
Angel1981
veterán
válasz
Black Dragon #23 üzenetére
Szerintem kolléga a hírre magára értette.
Láma szokás, hogy időnként bedobnak egy olyan hírt, legyen az szinte bármi, amiről a tájékozottabbak 95%-eséllyel tudják, hogy nem igaz. -
Gengi
senior tag
válasz
marositech #22 üzenetére
Volt. Lásd tegnap az ipad2(március 2.) az ipad 1(Január 27 vagy 28).
-
Black Dragon
addikt
válasz
marositech #22 üzenetére
És ez miért baj?
láma szokás?
Minek változtassanak a szokásaikon, ha ezzel nekik dől a pénz, és ilyeneket alkotnak..??
-
marositech
senior tag
Ajj már ez annyira láma szokás.
Az almácska mindig pontosan és akkor mutatja be a termékeit. Azaz évente.
Volt már olyan, hogy változtattak a szokásukon? Nem. -
LordTech
tag
válasz
Black Dragon #20 üzenetére
Értem.
Csak úgy fogalmaztál, hogy ..'Még az Apple-nek sincs akkora gyártósora..' és ezért utaltam, hogy összességében gyártósora sincs. -
DemonDani
addikt
Érdekes azért az a 720p lejátszás az alatta lévő vas tekintetében... ezek Androidos telefonokban mind 1080p-re képesek már...
-
Zirowe
nagyúr
Ezt a hírt kb tavaly is ellőtték, hogy "szeptemberben jöhet az ipad 2..", aztán mégsem..
Mondani bmit lehet. -
LordTech
tag
válasz
Black Dragon #15 üzenetére
Most őszintén?? Szerinted az Apple gyártja a termékeit??
Ők csak a software-t és a design-t adják, minden egyéb a kinai Flextronics üzemekben és egyéb alvállalkozóknál készül (alkatrészeket pedig a beszállitók adják...)! -
idkfaiddqd
tag
már most árulja boldog boldogtalan a 2öt,most aztán jön a 3is
szegény fanok,nem bírják majd pénzzel
-
Black Dragon
addikt
Iphone 5 lesz, nem pedig ipad 3.
Még az Applenek sincs akkora gyártósora, hogy ipad 2-t, iphone 5-t és ipad 2-t gyártson egyszerre....
-
Tigerclaw
nagyúr
A 2 már lejárt lemez, múlt héten pl. egy darabot sem adtak el belőle. A kutya sem kereste.
-
plus44
veterán
Kizárt, maguk alatt vágnák a fát, ki kell nyomni az Ipad 2 készletéből annyit, amennyit csak lehet...
-
domi007
őstag
Mondtam, hogy antenna probléma van, már a toknál gyanús volt
"It is just a tablet, don't need to worry"
-
Mappa
addikt
inkább nézünk róla tesztet
[link]
-
AkosL
aktív tag
ha valóban csak 256 ram van a 2-ben, elképzelhetőnek tartom.
-
Most őszintén kit érdekel? Tegnap jött ki a 2, még nem is láttam élőben, akkor minek találgassak a 3-ról?
-
toldy
őstag
Én 2 dolgot tudok elképzelni. Ezt nem azért írom mert apple, egy hp gépnél is eszembejutna.
1, Kamu, sokaknak nem jön be hogy a kijelző maradt a régi.
2, valami nem stimm a mostanival amit elkéne hallgatni és kell egy új model ( feltételezem tervezési hiba)
-
GALARDO
addikt
Lehetetlen.
-
^Clown
addikt
Milyen kemény már, még szinte ki se jött a kettő, de már megy a pletyka a háromról.
Nagyon unatkoznak a népek....
-
passatgt
aktív tag
Kamu
Már az ipad 1 is elég volt 1080p lejátszásához, erősebb processzorral, jobb videóchippel, illetve gondolom több rammal nem hiszem, hogy a 2-nek bármilyen problémája lenne vele.
-
keIdor
titán
Jajj ez a rohanás, akkor le is mondok erről...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest