Hirdetés
- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- [Re:] Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- [Re:] A műanyag hátlapú telefonokkal van-e baj?
- iPhone topik
- Melyik okostelefont vegyem?
- [Re:] Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- DIGI Mobil
- [Re:] Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- [Re:] Pitaka MagEZ Digital Travel Kit bemutató
Hozzászólok Aktív témák
-
Tengri
senior tag
S8-as árszinten. Hmm... most már tényleg nagyon kíváncsi vagyok rá.
"Van olyan döntés, aminek az ára örökké tart." (Janne Teller)
-
Francesco77
veterán
Bőven elég.
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
zozzo72
aktív tag
6".
Hát elérkeztünk ide is...
-
atike
nagyúr
Az, hogy csak egy csúcskészülék az nagyon is rendben van. Na de hogy olyan áron jönne...? Éppen a HTC-től?
Esélytelen.
-
törölt tag
Nem tudom miért vártunk 2 modellt idén. Tavaly is egyet mutatott be a HTC májusban, a + fél évre rá novemberben jelent meg és igazából csak a trendek követése miatt (18:9, kávák)
-
noro79
tag
Nagyon szép !
-
sheratan
titán
válasz
Francesco77 #2 üzenetére
Igen, feltéve ha az a méret pont megfelel neked, amiben jön. Különben ugye teljesen érdektelenné válik a gyártó.
-
mg1992mg
senior tag
Cìm alatt: egyesszàmban
Samsung Galaxy S20+ 5G, Nintendo Switch
-
Juhaszatti
őstag
A képen olyan széles a kijelző, hogy inkább 16:9-nek tűnik mint 18:9-nek.
-
mrThomi
őstag
10 éve akarok újra htc-t venni, eddig még sikertelenül
Xiaomi Mi 10T 5G
-
judas13
addikt
Mennyi lesz az annyi, merül fel automatikusan mikor meglátom ezt a három betűt, és fokozatosan megkapaszkodok a szék karfájában..
[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
cezarlacrone
aktív tag
Ejh beh csecse!
-
borand
aktív tag
Milyen nagy meglepetés lehetne a specifikációban.
-
Kamikaze75
tag
Miért lenne esélytelen s8+ árszintjén.
Pld.U ultrám 91 ezr esért vettem,ami 250 -ről nyitott anno.
Teljesen meg vagyok vele elégedve,kivéve az üzemidőt -
jacis
nagyúr
Az a csoda hogy lesz még...
Sajnálom őket.Samsung Galaxy S20+
-
Matada2.3
veterán
Azért az U11 és U11+ eléggé elkülöníthető és logikus eszközök voltak külön csoportoknak, mint az S és a Note a Samsungnál. Igaz lehet a HTC nem teheti meg azt, hogy állítson egy Luxustelefont 1000 dollárért, tehát logikus csak egy flaghip-et kidobni versenyképes áron, várom a 12+-t
Finn the human
-
roli543
senior tag
Lehet csak nekem logikátlan, de ha egy modell lesz miért kell a plusz jelzés? Miért nem elég a sima 12?
Apple iPhone Xs 64gb + Watch 5 40mm / iPad 2017
-
Mulder92
csendes újonc
Én csak azt nem értem, hogy ha az U11 3930as aksival jött, és ez tényleg az U12 plus lesz akkor ez miért 3420as aksival jön
-
törölt tag
U, béjbi béjbi...
-
3,5mm jack dugó nincs rajta vagy csak nem látom?
~ B & B & L | Suomi Finland Perkele ~
-
ghiottone
veterán
U12 life notch-al érkezhet.
Google Pixel 4a teszt: https://bit.ly/3mv7Lw7 | Pixel 5 teszt: https://bit.ly/3mYaqPn
-
maxmaky
csendes tag
Egyszerűen vicc az ügyfélszolgálat!!!! Lehet többen vennének HTC-t, ha nem így állnának a vásárlókhoz. Van HD2-m, M7, M8, volt M9, most U11-t használnék, ha nem lenne rossz. Meghibásodott az USB csatlakozóm (egyre több fórumban olvasom, hogy másnál is ez a helyzet, ez lehet, hogy típushiba???!!!!!), de mivel ázsiai (6/128) a készülék ezért nem foglalkoznak vele Európában... Nincs hozzá alkatrészük és szoftverük!!!!! Valószínű más az alkatrész nem??? Elkerült az ügy a szingapúri szervízhez, ahol azt mondták "CSAK SZEMÉLYESEN" lehet bevinni a készüléket a szervízbe. NEVETSÉGES!!!!! Ennyire lesza...ni a vásárlót! Ja de amúgy köszönik, hogy hűséges vásárlójuk vagyok!!!
HTC U11 SAPPHIRE BLUE 6/128
-
törölt tag
válasz
Kobun1980 #41 üzenetére
És más gyártónál nincs ilyen szerinted? Olvass be bármelyik Samsung topikba, az S9be akár..
egy ilyen kütyü bármikor meghibásodhat, vagy akár az is előfordulhat, hogy már úgy jön le a gyártósorrol, nem véletlenül találták ki a garanciát.. aki nem EU modellt vásáról pár ezer Ft-tért vállalja a kockázatot
[ Szerkesztve ]
-
Kobun1980
tag
-
maxmaky
csendes tag
úgy látom páratoknak sikerült meglátni benne a lényeget... tisztában voltam ezzel, de amikor voltam nem volt még hivatalosan kapható a 6-os verzió európában (meg a kék sem!!!). Az ebayen rendeltem amúgy, hollandiából jött, akár lehetett volna európai is. Az ember simán beküldené a szervízbe Szingapúrba is, de az a bosszantó, hogy csak személyesen lehet bevinni. Tetszik érteni a felháborodás okát? Nem egyből a másikat kell fikázni, nem a pár ezer forintról volt szó, hanem ez tetszett meg. De tudom itt hiába beszél az ember, csupa megértő fülekre talál.... gondoltam csak megosztom a tapasztalataimat
[ Szerkesztve ]
HTC U11 SAPPHIRE BLUE 6/128
-
atike
nagyúr
Senki nem fikázott. De ha bevállalsz egy nem EU-s modell megvételét külföldről akkor pont ez az amit az ár mellett mérlegelni kell - az esetleges garanciális problémák megoldása.... Ezt aki kintről rendel mindenkinek tudni illik. A másik oldalról maga a hiba, ami miatt a garanciáztatás felmerült az érdekes. Nem lenne szabad egy ilyen kaliberű telefonnál ilyennek előfordulnia...
-
Micsurin
veterán
Egy hetes Honornak sem lenne szabadna az akkunak kinyomni az üveghátlapot.
Mégis egy napja adtam le a József Körúton.Apró kütyü, tömeg gyártás. Bármi megeshet.
szrk.: Ha meg nem egy, hanem esetleg kettő évente jönnének a flagshipek akkor lenne idő a tesztelések során a hibáknak kijönnie.
Sarkos példa lesz tudom!
Ez nem csak a mobilokra igaz... motorok: GSXR1000 tépi a láncot, visszahívás, az Aprilia a hibás fékmunkahenger miatt rángatja vissza a gépeket, autókat is hozhatunk példának etc etc. Túlfeszített ütemben akarnak "nagyot" mutatni a gyártók.[ Szerkesztve ]
|Nokia 2600 Classic > Samsung S5230 > Galaxy Mini > Xperia SP > LG G4 / Nexus 9 > Huawei P8 > Honor 8 > Huawei P20 > Galaxy S10| |Xbox live: Pummpe| "A régebbi iPhone-okhoz sem jár a töltő mostantól." iuser:"Ha van pénz majomra, legyen banánra is."
-
judas13
addikt
Mennyire igaz. Egyszer szívtam egy Ázsiai telóval, de mivel 90$ volt csak eleve így kockáztatam a garis témát és hát nem nagyon jött be. Meg sem fordult a fejemben, h elkezdjem gariztatni, küldözgetés, levelezés ...azóta talán ezen tapasztalat után már csak belföldről rendelek..még EU -s modelt sem.
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
gazdi40
csendes tag
válasz
#98880768 #42 üzenetére
A HTC nek gyakorlatilag semmilyen szervize sincs . Elvbe az Eus modelleknek ugyan van , de mire barmit javitanak ha javitanak , vesz az ember masikat . ,HTC 10 van abba pl az aksit basztak el . Sebaj addig hulyitenek mindenkit mig lehuzhatjak a rolot. A hazai kinai telok.egyik elonye hogy akar ketnaponta is tudom.baszogatni a szervizt a HTC meg csak penzt ker de ha gond van csak az ures dumak hogy sajnaljak .
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma Új információk szivárogtak ki belső forrásokból a HTC idei csúcsmodelljéről. Igen, így egyeszámban.
- Milyen széket vegyek?
- OpenWRT topic
- Flash SSD
- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- [Re:] Fehér Nintendo Wii - (RVL-001Eu) - (okos) Extrákkal +3db. játék - Region Free!
- 3D nyomtatás
- Android játékok topikja
- Linux - haladóknak
- Koronavírus topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: Scania Hungária Kft
Város: Biatorbágy