- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlickAir
aktív tag
Cybermaus ROM-jai általában root-oltak, de lehet, hogy ez éppen nem az, ezért linkelte be a rood-adb-t, és a superoneclick-et is. Azért csinálj egy mentést mindenképpen a mostani rendszeredről.
A READ ME-ben le van írva:
ROM modified by cybermaus
look on various XDA threads for more infoMy overall policy is to change the factory ROM as little as possible.
Typically, I only root it, install GAPPS (Google Applications)
install a few utilities like MobileUncle and a free root explorer
and remove vendor specific applications (typically chinese applications)Depending on the build, also some often used apps like YouTube, Flash,
Skype, Whatsapp, etc may be preinstalled, and the boot-logo may be
simplifiedUse at your own risk
-
A CWM-es backupodat vissza fogod tudni rakni, azzal nem lesz gond!
A root-ot pedig az eredeti rom tartalmazza és szerintem a JBART azzal nem csinál semmit. (Tehát igen, megmarad a root.)
FlickAir: mivel a JBART nem root-oló program, így az eléggé nyilvánvaló, hogy egy root nélküli rom-ot nem fog root-oltá tenni!
arfer: Igen, sajna én is erre a Kitchen-es dologra találtam rá. És valóban eléggé bonyinak tűnik...
-
FlickAir
aktív tag
Ha a letöltött ROM root-olt, akkor JBART után is root-olt marad. A CWM mentésedben is megmarad a root jog, ha visszateszed. De nekem pl. Lenovo 800 van, a letölthető, CWM-ből telepíthető orosz-angol gyári ROM nem root-olt. Ha ezt fordítom JBART-tal, akkor attól még rootolatlan marad.
-
Látom javítottad a kommentedet...
A cikk írója szerintem egész jól leírta a folyamatot, de valahogy nem túl egyértelmű az elején. (Legalábbis szerintem.)
Ugye ki van hangsúlyozva a CWM fontossága, hogy ilyen szupi, meg minden, de annó (pár napja
) nekem elsőre nem jött át, hogy gyakorlatilag CWM flashable rom-okat tud csak magyarítani! (Oké, értem én, hogy lehet bűvészkedni a TAR-os mentésekkel, de nekem az sem jött össze.)
Szóval az elején valahogy "direktbe" le kellene írni, hogy mindenképp olyan rom magyarosításáról szól a cikk, amit a CWM Recovery-n keresztül kell felrakni, és nem azzal készített. (Ugye ez egy eléggé kényelmes dolog lenne: csinálok egy backup-ot a droid-ról, meg JBART-ozom, aztán visszasütöm.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest