- Szerdán mutatkozik be az iPhone SE
- AI: keményen kiosztotta Európát az amerikai alelnök
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jarod1
veterán
Sziasztok! az mitől lehet hogy rezeg amikor bejön egy hívás de nem hagyja abba amikor felvettem a telefont..
-
Gömbike
senior tag
-
[ Szerkesztve ]
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
plaszy
őstag
Sziasztok! Mától én is viselek 1 ilyet.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
O.CS
aktív tag
Sziasztok,
Gondolkodom egy ilyen óra vásárlásán.
Szerintetek megéri megvenni 2021 végén még ezt az órát?
Lesz még rá támogatás?Nem akarok úgy járni, hogy kijön egy új android verzió aztán dobhatom a kukába az órát. -
gyuri2008
veterán
válasz
Jumpalaja01 #37 üzenetére
A telefon Bluetooth menüjében le van választva huawei telefon?
Vagy indítsd újra a telefont és az órát. -
szhusi
újonc
Gondolkodom vegyek egy ilyen órát, javult valamit azóta? Leginkább sportolás miatt. Tesztbe írt mérési pontatlanságokat tekintve(pulzus, gps, stb.) Algoritmuson finomítottak azóta? Hiányzó funkciók közül a wifi-t hiányolom, többi szerintem fölösleg, csak az akku üzemidejét tarkítaná.
-
Luna73
tag
válasz
Jumpalaja01 #37 üzenetére
Hali. Nekem is xiaomim van de csont nélkül felismerte.(note 10 lite)
-
Jumpalaja01
tag
Üdv! Olyan gondom lenne, hogy a feleségemnek cseréltük a Huawei telefonját Xiaomira. Letöltöttük az alkalmazást, próbáljuk párosítani a telefont, meg is találja de kiírja, hogy a készülék nem támogatott. Ilyenkor mi van?
-
törölt tag
Sziasztok! A Watch GT2e tud automatikus SpO2 mérést?
-
Jocohun
tag
Sziasztok. Tudtok segíteni? Most vettem egy Huawei watch GT2 e okos órát és egy Huawei P20 Lite telefonom van. A gondom az ,hogy ha messengeren hívnak azt nem jelzi ki az óra. Miért nem jelzi ezt? Köszönöm
-
R. András
friss újonc
Érdekelne hogy bármilyen 22mm-es szíj jó hozzá?
-
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok
Olyan problémám van, hogy a Huawei WatchGT2e okosóra nem mindig jelezi az értesítéseket és a hívásokat. Baromi bosszantó, hogy csak Xiaomi telefonnal van gondja. Nem tudtok vmi okos megoldást??
Előre is köszönöm"Hosszú és eredményes életet!"
-
corne
csendes tag
válasz
eladogeppc #30 üzenetére
Szerinted ez a jobb vagy a Honor Magicwatch 2? Sportfunkcióban
-
eladogeppc
veterán
Szerintetek a Watch GT 2e vagy ez a jobb ?
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
IOX
tag
Háhh, játszásiból vettem. Működik a rezgéssel ébresztés. Lehet állítani mennyire erősen rezegjen. Véroxigént mér a telefon nélkül is, tök jó számlapok vannak. Lehet beállításokat végezni egyes számlapokon. Nekem stresszt, aksi töltöttség, dátum, lépések száma, és kalória mérés van kijelölve. Telefonról jönnek a gmail, messenger, hívás, és sms értesítések. Erre kellett, csinálja, jah, és popsin rúg ha régen mozogtam, nagyszerű a felébresztése is.
-
scyllarus
veterán
válasz
cintula187 #24 üzenetére
A saját csak annyit jelent, hogy le van töltve az órára, semmi mókolt, béta, stb.
Én is tervezem a Watch Magicemet erre cserélni, mert:
- nagyobb
- jobb az akkuideje
- Van SpO2
- Méri a horgászatotA pulzusmérése miatt nem aggódom, a tesztelő nyilván nem tudta, hogy két kézen pont ennyire különböző pulzust fog mérni, azonos cuccal is...
A felsorolt "hiányosságok" engem nem zavarnak, 90%-a a felesleges fa*ság kategória nálam, a wifis adatkapcsolat jó lenne (bár nem akarok zenét hallgatni róla), az EKG is, de azzal mindenki más is szenved."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
iPhone-al szeretnék egy ilyet használni.
Ami érdekelne, hogy az SPO2 mérés magán az órán működik attól függetlenül, hogy az iOS szoftverben nincs támogatás ?
Illetve Zenét hogyan lehet felmásolni rá ? Notival lehet ?
Köszönöm !Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Predatorr
őstag
Hát az első szakaszból kiderült, hogy szar.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
hardver1985
tag
Nagyon jól néz ki.
Megbízhatóságom: 294 pozitív...
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
cintula187 #19 üzenetére
Hol láttál te itt "értelmes" watchface-eket? Pl. ez az agymenés a Watch Magic-en is megtalálható. A Watch Magic-es topic-ban rendesen ki is vagyunk bukva, hogy az óralapok 90% tök használhatatlan. A legtöbb ilyen bugyuta gyerekrajz szintű.
A "kedvenceim" a teljesség igénye nélkül:
-
quest88
újonc
Intelligens ébresztést tudja?
-
cintula187
addikt
Ezeket az értelmesebb watchface -eket berakják a sima GT választékai közé is?
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
quest88
újonc
Honor Band 3 cuccot használok. Annak a rezgésére felébredek.
A GT 2e ehhez képest gyengébb lehet? -
<Adamsky>
nagyúr
"Benne van az appban a gpx fájl mentési lehetőség."
Igen? Melyik verzióval? Leírás / forrás? Nekem van kínai regisztrációm, esetleg rá tudnék nézni. Én egyébként eddig a Huawei-TCX-Converter-ről tudtam. Az nekem (Watch Magic-el) működik is. Nem épp a legkényelmesebb verzió, de ár/érték arányban (32e-ért vettem kintről az órát) megteszi. -
HKorn
veterán
Tulajdonképp a te igényeidet a GT2 kiszolgálja, mert ébreszt rezgéssel, tud telefon nélkül zenét lejátszani és van hangjelzés is, mivel annak van hangszórója.
Egyetlen pont maradt ki, az exportálhatóság, de szerintem ha nem buzul az ember Stravával, akkor az túlélhető. Úgyis megvan minden egy helyen a Health appban.Run&Ride
-
-
nézegettem ezeket az okosorákat, de mindig valami kimarad azokbol a funkciokbol ami miatt nem vettem még.
a GT2 közel állt hozzá, gondoltam, hogy ez a frissitett verzió majd talán megfelelö lesz, de a cikk olvasása nem gyözött meg.
A pulzusmérő pontatlansága az edzések nem exportálhatoak NFC hiánya. nincs hangjelzés. és nem ébreszt rezgésselArról jó lenne pontos infó, hogy a zenét akkor tudja e telefon nélkül lejátszani vagy sem, mert a cikben azt irták igen ,de a hivatalos leirásban a megjegyzések között ez áll:
"Csak MP3 és LC-AAC formátumok támogatottak a WATCH készülék helyi lejátszásához. A zenelejátszáshoz csatlakoztatni kell egy Android telefont és legalább 2 GB tárhely szükséges hozzá. A zene hallgatásához Bluetooth fülhallgatóra van szükség."
Tehát most kell a telefon vagy nem?
Azt nem értem, hogy hogyan terveznek okosórákat, ha olyan hasznos funkciok hiányoznak vagy nem mukodnek ugy ahogy a való életbe használná a felhasználó.
ÉS nem hinném, hogy egyéni izlések miatt hiányolja valaki azokat a dolgokat,m ert már több generáció ota kimaradnak belöle ilyen dolgok vagy nem egyszerre jelenik meg . -
<Adamsky>
nagyúr
Azt hiszem megtaláltam a választ. Gondolom ez most is így működik.
Mondjuk a Vivomove Luxe-on biztos kell a telefon is, különben a pass code-ot nem lehetne bevinni.[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
-
Noukoum
veterán
Akkor sry, ha jól tudom a google pay és a samsung pay továbbra sem támogatott itthon. Nem értem miért nem lehet ezt is egységesíteni.
Szerk: Ez a bizonyos szolgáltatók kártyái mit takar?
[ Szerkesztve ]
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
<Adamsky>
nagyúr
"Még fájóbb az NFC és az érintésmentes, csuklómozdulatra történő mobilfizetés hiánya ... "
A GT2 tudott ilyet? Lehet én értem félre, de a szövegkörnyezetből nekem ez jön át.
Sőt, tovább megyek. Android-on egyáltakán működik ez az órás-NFC-s fizetési lehetőség? -
Vártam a tesztet mert tetszett az óra és a jelenleg használt honor band 5 karkötőt akartam lecserélni egy komolyabb eszközre (oneplus 7T prohoz használnám)de elbizonytalanított néhany dolog ☹️
Pl a pulzusmérés pontatlansága amit a cikkben írnak eléggé lehangoló.Ez az egyik legegyszerűbb funkció és még ez se megbízható?A 15 ezer ft-os HB5-öm felkaros vérnyomásmérővel ellenörizve rendszeresen tűpontos értékeket hoz időnként 1-el kevesebb vagy több bpm-et mutat maximum.Fontos az alvásfigyelés mert nagyon rossz alvó vagyok és ebben is elképesztően pontos a HB5 (elalvás,felébredés idejének és éjszakai ébredések számának tekintetében legalábbis).Ki tudja ebben mennyire lehet pontos a watch gt2e?Biciklis edzéseket mérnék vele amiben nyilvan fejletebb mint a hb5 és az üzemideje is jobb de ez megér több mint 60 ezret?Hát nem tudom....
Értesítéseket nem használom hb5-ön és a folyamatos bluetooth kapcsolatot sem (naponta párszor szinkronizálom csak ) különben jó ha 4 napot bírna kb.Watch Gt 2e-n viszont kihasználnám 24 órában a bluetooth kapcsolatot és ertesítéseket is kérdés hogy a 1,5-2 hetes üzemideje folyamatos 0-24-es bluetooth kapcsolattal és minden értesítés bekapcsolásával értendő?Ezt jó lenne tudni.Nem szivesen váltanék huawei/honor vonalról mert nekem nagyon bejön az egészség appjuk ezért ha ez nem akkor marad a karkötő.[ Szerkesztve ]
-
ribarszki
őstag
Korrekt cikk. Sokáig tervben volt a GT2 os, mert tetszik az óra, de főképp a wifi hálózaton való hívás,értesítés miatt Actice 2 lett.
Jó lenne a GT2, de tényleg van mit fejleszteni rajta. Való igaz, ez ár emelkedéssel is járna. Meglátjuk a GT3-at.. -
HKorn
veterán
Már vártam a tesztet, pont ezt az órát nézegettem, de így marad a MagicWatch 2. Az jobban meggyőzött, habár hasonlóak.
Illetve ennél az aláselemzés rész érdekelt volna, tud-e mondjuk apnoe-t felismerni?
Run&Ride
-
sharp4
őstag
Sikeresen lehúztak még egy bőrt a szériáról. Legalább az exportálás, importálás lehetőségét kapnánk meg!
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
Új hozzászólás Aktív témák
ma Jó motiváció bezártság idejére a lustaságra figyelmeztető sportóra – a szép és kitartó Watch GT széria azonban egy helyben toporog, és ideje lenne szintet lépni.