Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ORCA58

    addikt

    Egy kis panaszkodás!
    A P9 rovatban Cunaja írta, hogy a a ROM-jába bele építette az automatikus indítás menüt, amely a kínai ROM-okban benne van, de miénkből kispórolták. :W (Lehet csak le van tiltva, de az végeredmény szempontjából mindegy is). Azt írta, hogy egy adott app három beállítása (-ne záródjon be képernyő lekapcsolás után, -lakatolás -optimalizálás mellőzése) mellet ha be van kapcsolva az automatikus indítás és a másodlagos indítás, akkor biztos nem lövi ki a programot.
    Hogy miért írom le ezt?
    Eszembe jutott a PM Plus app, ami anno visszavarázsolta az automatikus indítást. Ez sajna 7-es androiddal nem kompatibilis, (nem települ tudtommal) de még az android 6-os alatt telepítettem. Ott gubbasztott a rejtett alkalmazások között. A 7-esre átálláskor nem volt FR így fent maradt a telómon. A mesengerrel kipróbáltam, és (lehet véletlen) de tényleg nem zárta be az elmúlt 3 nap alatt. Sőt ha kilőttem, újra elindult.
    Minden alkalmazásnál ez nem működik, mert sok app. nincs az automatikus indításban, a másodlagos indítás listában pedig nagyon kevés van.
    Ha már ilyen ostobán csinálta meg a Huawei a memóriakezelést, vajon miért vonták ezt meg tőlünk?
    Legalább a PM Plus újabb változatát valaki elkészíthetné.

Új hozzászólás Aktív témák